More

  Живко Иванов: Технологиите навлизат активно в хотелския бизнес, но луксозният сегмент хотели ще продължи да разчита на обслужване с професионално подготвени служители

  Прага. Европейски лидери в областта на гостоприемството се събраха в чешката столица Прага за престижния форум IDEEA. Сред участниците беше и Живко Иванов – директор „Управление на активи“ в Galaxy Investment Group. Той се включи в модула, в който експертите обсъдиха въздействието на нововъзникващите технологии върху иновативните изживявания на гостите.

  „Хотелите инвестират активно в технологии от години. Повечето от тези решения до момента обслужваха вътрешните процеси на хотелите и системите за продажби, но не бяха толкова видими за госта.
  Напред във времето луксозният сегмент хотели ще продължи да разчита на обслужване с голям брой професионално подготвени служители. В средния и бюджетен сегмент, хотелите ще се насочат към активно към технологични решения чрез опростяване на процесите, улесняване на самообслужване от страна на гостите в определени зони, използване на роботи и апликации. Тестове на тези процеси вървят активно в редица хотели“, сподели Живко Иванов на инвестиционния форум в Прага.

  Българинът участва в един модул заедно с Тобиас Браун, управляващ директор, Business 2 Hospitality Scout, Горян Лазаров, главен изпълнителен директор, OREA Hotels & Resorts, и Анджей Шимчик, директор развитие – Полша и Източна Европа, IHG Hotels & Resorts. В рамките на два дни лидери в индустрията на хотелиерството обсъдиха актуални теми в IDEEA Hospitality Investment Forum, включително еволюцията на гостоприемството, устойчивото развитие, разпознаването на марката, иновативните оперативни модели, бъдещите пазарни ниши и технологичните възможности.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. „Как да подобрим връзката си с партньора и себе си“ – Изключително полезен и практичен материал, който предоставя ценни съвети как да се относим към партньора си с по-голямо внимание и разбиране. Не само ще подобрим отношенията си с близките си, но и ще научим как да се грижим по-добре за себе си и своята лична удовлетвореност. Всеки трябва да прочете този материал, за да се развива и се развива в своите взаимоотношения.

  2. аителните технологии в хотелиерството и туризма. Интересно е да видим как в сегашната цифрова ера иновациите влияят върху гостоприемството и какви нови възможности се откриват. Включването на Живко Иванов от Galaxy Investment Group в този престижен форум е сигурен знак, че България има водещи професионалисти в сферата на управлението на активи. Надявам се, че този форум ще донесе нови идеи и вдъхновение за отрасъла и ще помогне за неговото развитие.

  3. дустрията на хотелиерството и туризма. Участниците във форума разискваха как може да се използват иновациите и дигиталните технологии за подобряване на гостоприемството и привличане на повече туристи. Важно е да се подкрепят подобни събития, които насърчават обмена на идеи и опит между експертите в отрасъта и спомагат за растеж и модернизация на туристическия сектор в България.

  4. Bg“>възможностите за иновации и развитие в гостоприемния сектор. Публикацията разкрива, че Прaга беше мястото, където европейските лидери в областта се събраха, за да обсъдят важни теми в сферата на гостоприемството. Самият Живко Иванов, директор в Galaxy Investment Group, беше призован да се включи в модул, фокусиран върху иновациите и развитието в този сектор. Това ясно показва, че българските специалисти наистина играят важна роля в развитието на гостоприемната индустрия.

  5. IDEEA е престижен форум, на който се събират европейски лидери в областта на гостоприемството. Представителите на Galaxy Investment Group, включително Живко Иванов, взеха участие в форума. Те обсъждаха въздействието на нововъзникващите технологии върху иновативните изживявания на гостите. Важно е, че България има представител на такъв престижен форум и че се занимава с развитието на туризма и гостоприемството.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here