More

  Водещи eCommerce компании идват за среща с бизнеса на Digital4StaraZagora

  Digital4 се завръща в Стара Загора за трето вълнуващо издание, което ще се проведе на 10 и 11 ноември в Културен център „Стара Загора“.  По традиция темата на конференцията разглежда тенденциите в онлайн търговията за предстоящата година. Събитието обещава полезна информация, позитивни емоции, възможности за създаване на ценни контакти и не на последно място – нововъведения във формата, които ще направят цялостното изживяване на посетителите още по-вълнуващо.

  Градът на липите ще посрещне едни от доказалите се и успешни представители на дигиталния бранш в България. Програмата включва лекции и дискусии, в които ще вземат участие представители на бизнеси, рекламодатели и специалисти, които ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки в тенденциите за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията.

  Програмата на третото издание на  Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията 2024, е създадена под формата на своеобразна книга, която ще разгърне четирите основни глави в електронната търговия: Глава 1 „Платформи и технологии“, Глава 2 „Създаване на съдържание“, Глава 3 „Маркетинг и популяризация“ и Глава 4 „Фулфилмънт, логистика и клиентско обслужване“. За пръв път тази година, организаторите са подготвили още един интерактивен формат, който ще донесе допълнителна добавена стойност на посетителите.  След края на всяка глава на сцената ще се качи онлайн търговец за интервю, в което да разкаже на аудиторията за своя опит, предизвикателства по пътя и историята на тяхното преодоляване.

  Събитието има за цел да бъде от полза за всички видове бизнеси – от стартъпи, през компании, които все още нямат изградено онлайн присъствие, до големи компании, които са лидери в eCommerce сектора. Посетителите ще научат тенденциите за 2024 година в рекламите и популяризацията в Meta – Facebook, Instagram, TikTok, както и новостите при платформите за онлайн търговия. Фокус в програмата ще бъде създаването на маркетингов план – определяне на аудитория, разпределение на бюджет, успешни стратегии, както и психологията на потребителя – Как активностите ни да бъдат по-успешни?

  Digital4StaraZagora е място, където иновациите срещат вдъхновението, а бизнеса среща опита. Събитието се осъществява с генералното партньорство на Община Стара Загора и Invest Stara Zagora, a негови организатори са Internet Media Group и дигитална агенция Valival. Не изпускайте тази уникална възможност да разширите познанията си и да създадете ценни контакти. Повече информация за събитието и билети: https://digital4starazagora.com

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. „Стилната колекция дрехи за пролет/лято на марката Х представя уникални модели с модерни десени и свежи цветове. Вдъхновени от природата, дизайнерите са създали впечатляващи рокли, туники и панталони, които отразяват актуалните модни тенденции. Марката Х успява да комбинира комфорта с елегантността, възможността за по-свободно движение с безупречния стил. Всеки модел е специално създаден да подчертае женската красота и неповторимост. Дрехите са изработени от висококачествени материали, които осигуряват комфорт през целия ден. Насладете се на лятото с колекцията на марката Х и намерете своя перфектен тоалет за всякакви поводи.“

  2. е на 12 и 13 ноември 2021 година. Това събитие е идеалната възможност за всички, които имат интерес към цифровите технологии и иновации. Участниците ще имат възможността да се запознаят с последните тенденции и разработки в сферата на дигиталните технологии. Очаква се, че Digital4 ще привлече много водещи брандове и експерти от цял свят. Този форум е важно събитие за развитието на цифровата икономика и представлява отлична възможност за срещи и партньорства. Ако сте страстен почитател на цифровите технологии, не пропускайте това уникално събитие. Безспорно Digital4 е мястото, където цифровото бъдеще среща сегашността.

  3. де на 16 октомври. Ето, че най-голямото събитие по дигитален маркетинг в България успява да се завърне с нова порция от вдъхновение, знания и възможности за бизнеса. Всеки, който има интерес и желание да развива своята онлайн присъствие и да открие нови начини за успешен бизнес, трябва да присъства на това събитие. Има много за научим и много възможности да се засегнат. Просто трябва да сме отворени за новите идеи и да бъдем готови да приложим получените знания в практиката. Не пропускайте Digital4!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here