18.8 C
София
More

  Vivacom увеличава броя на застрахователите в дигиталната си платформа

  Vivacom и Boleron добавят нови застрахователи в общата си платформа за онлайн застраховане и така броят им от 4 нараства до 7. Така освен от ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, ЗД „Евроинс“ АД, ЗАД „Алианц България“ и ЗК „УНИКА“ АД, потребителите вече могат да сключат застраховки и от ЗК „Лев Инс“ АД, „ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД и ЗАД „Далл Богг: Живот и Здраве“ АД. 

  В онлайн платформата потребителите могат лесно и бързо да сключат застраховка „Гражданска отговорност „Автокаско“, „Пътуване в чужбина“, „Имущество“, „Планинска застраховка“ и „Екстремни спортове“. 

  Онлайн платформата за застраховане предлага множество предимства, сред които въвеждането само на регистрационния номер и номера на талона на автомобила, за изготвяне на персонализирани оферти с цени в реално време. При сключване на „Гражданска отговорност“ необходимите застрахователни документи се доставят безплатно по куриер и потребителите получават уведомления при изтичащи вноски по застраховката.

  Друго предимство на онлайн застраховането от Vivacom са офертите, които се изготвят директно от системите на застрахователите и са удобни за сравнение. Не се изисква предварителна регистрация, а профил се създава автоматично след сключване на застраховка. При следваща покупка на застраховка от платформата, данните на потребителите се зареждат автоматично. Платформата е достъпна за всички потребители. 

  Застрахователните продукти и услуги се предоставят чрез посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 552-ЗБ от 18.10.2022 г. и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 721-3Б от 01.12.2020 г., издадени от Комисията по финансов надзор.

  Пълните условия и подробна информация за покритието на онлайн застраховките от Vivacom, можете да видите ТУК.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  4.5/5 - (57 votes)

  Последни публикации

  Свързани публикации

  3 КОМЕНТАРИ

  1. Съдържанието е много интересно и образователно. Има разнообразие от информация, поднесена по ясен и лесен за разбиране начин. Особено ми хареса факта, че е актуализирано и съдържа последните новости от съответната област. Препоръчвам го на всички, които търсят информация по темата!

  2. Ето че Vivacom и Boleron допълват своята онлайн платформа за застраховане с нови застрахователи. Сега броят им достига 7 и се включват все по-известни и утвърдени компании. Това е отлична новина за потребителите, които сега могат да избират от по-голямо разнообразие от застрахователи и да сключват различни видове застраховки на лесен и бърз начин.

  коментарите са затворени.