More

  Васил Терзиев с покана към Ваня Григорова

  “В последните дни г-жа Григорова активно се занимава не с проблемите на града, а основно да ме атакува по линия на защо съм бил избягал от дебат с нея. Аз от дебати не съм бягал и най-доброто доказателство за това е, че съм бил до момента точно на шест такива, включително три с г-жа Григорова”, каза във видео обръщение кандидатът за кмет на София от коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България (Спаси София)” Васил Терзиев.

  Той припомни, че на всички тези дискусии е бил сам и днес, в последната права на предизборната кампания, е важно да видим кои са хората до бъдещия кмет. “Когато са останали само двама кандидати и когато говорим за управлението на града, нека да покажем и екипите, които биха се занимавали с това управление. Градът се управлява от кмет и неговия екип, от районни администрации и от общински съвет. И затова форматът, който ние предложихме, беше да си говорим за проблемите на София и решенията с кандидатите за кмет, по един кандидат за районен кмет и по един представител от Общинския съвет.”, припомни той.

  В обръщението Терзиев уточни, че от щаба на г-жа Григорова не са приели подобен формат, явно защото не дискусията за София е била целта – да покажем програма, да поговорим в дълбочина за проблемите и за решенията, а не само да се носим по повърхността на лесните политически послания.

  “Обидно беше да чуя думите, които г-жа Григорова използва за хората, с които бих отишъл на този дебат –  „секунданти, клакьори, патерици“. Това са хора, които биха били основна част от управленския екип, с който ние отиваме да реформираме тази община”, добави той.

  “Въпреки че телевизионният дебат не успя да се състои, ако все пак г-жа Григорова толкова много иска да се видим и да ме надприказва, да заповяда. Имаме покана и двамата за присъствие в „Дарик радио“ от 17:00 часа тази вечер. Аз ще съм там, да заповяда и тя да си поговорим и да се успокои, че никой не бяга от нея”, казва в заключение Терзиев.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. я на образованието, а със своето политическо промоциониране. Вместо да се фокусира върху подобряването на образователната система и условията за учене, тя използва времето си за изяви и селфита. Защо избра да се превърне в политически активист, вместо да работи за благото на учениците и учители? В този ред на мисли, съм много разочарован от Григорова и се надявам, че скоро ще се върне към своята основна задача – образованието.”

  2. Изглежда, Васил Терзиев е отговорил на обвиненията на г-жа Григорова и е настоял върху факта, че е участвал в шест дебата, включително три с нея самата. Това е доказателство, че не се бяга от дебати и продължава да се занимава с проблемите на града.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here