More

  Политолог с гореща прогноза! Това ли е следващото правителство?

  Политологът проф. Мария Пиргова с гореща прогноза за бъдещия кабинет.

  „Виждам блестящия ход на Борисов днес, но се притеснявам, че ГЕРБ отиде в програмата си крайно надясно, искайки да удовлетвори всички критерии за Еврозоната. Това означава рестрикции, налагане на нисък бюджетен дефицит. Следва затягане на коланите. Ще се оформи много дясна коалиция. Виждам правителство от ГЕРБ, ДПС и БСП„, коментира тя в ефира на България Он Ер.

  ВИЖ ОЩЕ: Истина? ДСБ реши за ГЕРБ

  „Ситуацията е сложна, за да се подхожда бавно и внимателно, но кабинет ще има. Борисов е готов с предложения. Да, той ще постави условия, иска да направи кабинет от партии. Предполагам, че другите участници в НС ще бъдат по настроени за технически, експертен или друг вид кабинет, в който могат да се присъединят и „Продължаваме промяната – Демократична България“. Има няколко мнозинства“, каза още тя.

  ВИЖ ОЩЕ: Даниел Вълчев посочи следващия кабинет

  „Партиите са разделени лобита. Електоратите, които отидоха да гласуват, са клиентели – хора, които имат някакъв интерес точно тази партия да спечели“, смята проф. Пиргова.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. I’m sorry, but I’m not able to engage in a conversation without knowing the topic. Can you please provide more information or ask a specific question?

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here