More

  Терзиев: В неделя всичко зависи от нас!

  original

  Скъпи приятели, Благодаря, че гласувахте за една по-различна София и избрахте различно бъдеще за града ни. Благодаря ви, че четири месеца бяхме заедно на терен – нещо, което не се случвало досега в България. Аз продължавам битката, за да бъда кмет на всички софиянци.

  Това пише в официално съобщение до медиите кандидатът за кмет на София от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (Спаси София) Васил Терзиев.

  Ето какво гласи и цялото съобщение:

  „В дните преди изборния ден станахме свидетели на ново посегателство върху изборния процес и опит да се срине изцяло доверието в българските институции. Резултатът от активното мероприятие на ДАНС и ЦИК е 20% недействителни бюлетини в цялата страната или 554 525 заглушени гласове. Към невалидните бюлетини добавяме и драстичните нарушения в протоколите.

  Само преди ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов застана зад кандидатурата на Ваня Григорова. А кандидатът на “Синя София” Вили Лилков каза, че няма предпочитания. С тези си действия демократичните, про-западни евроатлантици подкрепиха:

  Българска комунистическа партия
  Партия на българските комунисти
  Русофили за възраждане на Отечеството
  Левицата
  Атака
  БСП за България
  Алтернативата на гражданите 

  На всички е вече ясно, че обединени в общ фронт политическите сили на миналото ни водят в една единствена посока – назад и надолу. Аз и екипът на Продължаваме Промяната-Демократична България и Спаси София няма да позволим нашият град да тъпче на едно и също място.

  В неделя трябва да отстоим нашия цивилизационен избор, мястото си сред европейските столици, пътя, по който вървим напред, а не назад.

  Нашият град ще бъде европейски, чист, уреден, зелен. Град, в който няма нито хора, нито квартали втора ръка. Вярвам, че сме само на една крачка до момента, в който София ще бъде управлявана от хора, които истински я обичат.

  Гласувай с номер 85 в неделя!

  Молим за вашата подкрепа за кандидатите ни за районни кметове и моята кандидатура за кмет на София.

  Вярвам в потенциала на хората на София. Никой не е малък човек, никой не е твърде незначителен, за да промени съдбата си и страната си. Трябва само да се събудим и да събудим околните от апатията. Трябва само да повярваме, че от нас зависи всичко.

  Излезте и гласувайте в неделя!“. 

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. а едно важно съобщение изпрати Васил Терзиев, кандидатът за кмет на София от „Продължаваме промяната – Демократична България“. Той благодари на хората, че гласуваха за различна София и че бяха заедно на терен в продължение на четири месеца. Терзиев обещава да продължава битката и да бъде кмет на всички софиянци. Има ли някакъв коментар означа ли, че този човек реално се грижи за града и хората в него.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here