More

  Страшен скандал в „Игри на волята“. Случи се немислимото

  Страшен скандал в „Игри на волята“. Случи се немислимото

  Безпрецедентна ситуация в шоуто

  Страшен скандал в

  09 окт 23 | 23:10

  942 views?id=538426

  Агенция Стандарт

  Безпрецедентна ситуация се разигра в приключенското риалити на Нова телевизия „Игри на волята“! За първи път в историята на предаването участник бе изгонен служебно заради брутално нарушение на правилата. Това е Албена Ситнилска – златен медалист по кикбокс и таекуондо. Тя използвала неправомерно храна и телефон в шоуто.

  „Това тук е малка част от вашия срам. Всяко племе има своите артефакти. Използвате всичко налично, за да криете тази контрабанда. И стигаме до черешката на тортата. Това е най-голямото и безцеремонно нарушение в историята на „Игри на волята“.

  Нарушение, подготвяно и реализирано с удивително нахалство.

  Нарушение, за което има едно-единствено решение.

  По този начин водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев анонсираха причината за служебното й изгонване пред всички, предаде БЛИЦ.

  Това не е място за хитреци на дребно и за тарикати, които се опитват да прецакат системата! Сега ще сърбате това, което сте си надробили! Време е за изложбата на срама!, заяви с категоричен тон Ралица Паскалева, а секунди по-късно с Димо показаха пред цяла България „артефактите на участниците, поругали правилата на играта“ – различни опаковки от храни, енергийни барчета, енергийни напитки. И дори телефон!

  В момента, в който водещите показаха телефона, Ситнилска наведе глава и каза „Моят е“, с което и призна вината си пред потресените погледи на всички племена.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  7 Comments

  1. Невероятно интересна публикация за „Игри на волята“! Снимката в съчетание с заглавията на статията ме вълнуват и ме карат да искам да прочета повече. Скандалите в това шоу винаги са интригуващи, но този страшен скандал ме кара да стана още по-любопитен. С нетърпение очаквам да науча повече за случилото се.

  2. Страшен скандал в „Игри на волята“. Случи се немислимото. Безпрецедентна ситуация в шоуто. Очаквам с нетърпение да разбера какво се е случило и какви са последиците.

  3. Страшно е, когато скандалите в шоуто „Игри на волята“ достигат немислимото. Безпрецедентна ситуация, за която сигурно ще се говори дълго време. Жалко е, че не мога да разбера повече информация от публикацията, тъй като линковете не са функционални.

  4. Статията разкрива страшен скандал в шоуто „Игри на волята“. Събитието, което се случило е безпрецедентно. Публикацията е съпроводена със снимка и информация за автора и източника на новината.

  5. Този коментар нарича включване на емотикони, която не е похватена.

  6. Страшен скандал в „Игри на волята“. Ситуацията в шоуто е безпрецедентна. Снимката, която придружава публикацията, ме накара да поставя много въпроси за случилия се инцидент. Жалко, че страшни неща се случват и в подобни забавления.

  7. Страшен скандал в „Игри на волята“. Случи се немислимото. Безпрецедентна ситуация в шоуто. Новината е снабдена със снимка и информация за източника. Интересно е да разберем какъв е бил скандалът и какво се е случило точно.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here