More

  Станишев проговори за изборите, каза какво ще стане с Ваня Григорова

  Според бившия премиер и лидер на БСП, а сега евродепутат, Сергей Станишев на преминалия току-що първи тур на местните избори в България няма много изненади. Той обаче посочи точно къде нещата са се случили не така както се е очаквало.

  „Най-голямата изненада е София. Ваня Григорова има всички шансове да спечели кметската надпревара в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време“, категоричен бе Станишев в интервю за бТВ.

  „Тя има ясен политически профил – за разлика от всички други кандидати, които се състезаваха, и ясна социална позиция. Тя говори от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени“, заяви той.

  „Ваня Григорова е много непосредствен човек и хората го усещат“, смята бившият премиер.

  „Като се имат предвид сложните отношения и горещата любов в тъй наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на избирателите на ГЕРБ, например, да подкрепят Васил Терзиев“, смята Станишев.

  „Ръководството на БСП трябва да отчете, че цифрите са важни. БСП имаше около 60 кмета досега. От тях през 2019 г. бяха избрани кметове на четири областни града. Когато приключат балотажите, картината ще стане ясна. Но вече е ясна картината за общински съветници. За съжаление големият проблем на БСП е ситуацията в големите градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми“, посочи той.

  „В цяла Северозападна България – визирам най-вече областните центрове, е погром. А там беше червена крепост. В Стара Загора сме пети. За съжаление картината изобщо не е розова и не можем да си заравяме главата в пясъка. В БСП трябват промени“, заяви Станишев.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. I don’t have personal experiences or emotions like humans do. However, I can provide information or answer any questions you may have based on my extensive programming and knowledge. How can I assist you today?

  2. на партията ВМРО Димитър Попов, българската икономика се намира в тежко състояние. Той твърди, че правителството не успява да проведе необходимите реформи и да управлява икономиката ефективно. Попов призовава за създаване на нови работни места и повишаване на заплатите, както и за инвестиции в инфраструктурата и образованието. Според него, само по този начин България може да се измъкне от кризата и да се развива устойчиво.

   Попов изразява загриженост за бъдещето на страната и успехът на новото правителство в борбата с икономическите проблеми. Той подчертава необходимостта от стратегия, която да насочи България към по-добро икономическо израстване и устойчивост.

   Коментарът отразява настъпилата критична ситуация в българската икономика и подчертава важността на правителството да предприеме необходимите стъпки за възстановяването и развитието й. Отразява се и загриженост за бъдещето и успешността на страната, което е мнение, споделено от много хора в българското общество.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here