More

  Шокиращо признание от Азис. Най-големият комплекс

  Имам комплекси. Не се чувстам ок с мястото, на което съм роден – като ходя по света и кажа откъде съм, хората правят крачка назад. Не ни харесват. Това заяви кралят на попфолка Азис в изключително откровено интервю пред Петя Дикова.

  Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран, само защото съм от България – имат ужасна представа за нас, каза Азис. И допълни: „Да, имам комплекс, че съм българин”.

  Почти на 50 съм и работата ми е двойно повече, имам нужда от почивка, да натисна бутона „пауза“, призна звездата.

  Паузата ми е нужна за нещата, които не успях да преживея през годините, докато се превръщах в най-разпознаваемия българин по света. Изпуснах много от човешките неща, докато постигах това  да стана най-слушаният. Сега искам пауза да ги изживея и пак да с върна, обясни той.

  „Живота пропуснах. Всичко, свързано с него – любови, емоции, той изтече около мен, без да се осъзная, защото имах амбицията да се утвърдя“, отвърна певецът на въпроса кое точно е изпуснал. И заяви, че най-много му липсва време.

  Трябва да си идиот или да си бил в кома през последните 20 години, за да не си бил свидетел в България на израстването ми. Не исках обаче никой да разбира, че съм добър. Не ги респектирам и всички искат да си говорят с мен, а исках да съм от лошите звезди – да не ме закачат, разказа още Азис. Много го исках, мечтах всички да разберат колко хубаво пея, но е ужасно да си най-известният. Не го искам вече това внимание, наядох му се, призна той.

  Затова бил най-добре през пандемията с маска и качулка – представяш ли си, Петя, можех да отида в мол и да си купувам храна на „Витошка“, възкликна той.

  Твърде висока цена платих за успеха, не си струваше, каза още Азис. Несъизмеримо е това, което аз дадох, а отсреща получих … аплодисменти. Да, милиони, но нищо повече. Нещата можеха да изглеждат по холивудски начин, ако не беше комплексът и родното място, смята той.

  Самотен съм бил и когато пях пред 60 хиляди души, дори не помня как мина. Отворих си чипс и кола, когато се прибрах в хотела, така се наградих. После няма партита като по филмите, в жанра ни го няма това пиене и други неща, които хората си мислят, нямаме търпение да се изкъпем, легнем и умрем. Никой не знае колко сме уморени, сподели още звездата.

  Знаех, че всички ще запеят „Хабиби“, но не вярвах, че ще мине границите и ще стигне Мароко, Египет, Китай, Южна Корея… Получавам клипове от Азия и японки как го танцуват, заяви още Азис. Той разкри, че всяка сутрин става в 5,30 и си пуска сутрешните блокове. Знам всяка минута къде какво се е случило, интересува ме какво става в България, страшно информиран човек съм, каза още Азис.

  За разкриването на всички полове и за браковете между тях съм, обяви Азис. Ето, аз сега нямам право да се омъжа – кой, по дяволите, ще ме наследи, попита артистът. Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините. Татко ми почина, майка ми е възрастна, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил, продължи той. И допълни: „Аз имам потомство, но ако нямаш?”

  Азис каза, че по ромските стандарти е бездетен, а по българските многодетен баща. Сподели, че няма жена на този свят, когато да го накара да тича след нея, да й плаща сметките и след това да гледа, че е недоволна. За него мъжът е съвършеното човешко същество. Затова има татуировка и в сърцето си, а най-честата дума, която употребява на ден е едно мъжко име, което никога няма да каже.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Азис. Привлякателната страна на известността е омразата. Това неизбежно довежда до комплекси и недоволство, което дори най-успешните хора могат да изпитват. За съжаление, този проблем не е нов, а е повод за задълбочено размисъл. Ние трябва да разберем, че известността не е само светлините на прожекторите и почитта на феновете, но и цената, която всеки изпълнител трябва да заплати за него. Нека научим урока и да приемем широкоскроено всички култури, помагайки да се преодолят подобни комплекси.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here