More

  Разкритие! Ето ги наследниците на Путин

  Много интересно предположение бе направено в Америка, свързано с бъдещето на управлението на Русия.

   Журналисти от Съединените щати назоваха своята версия за това как ще се проведат руските президентски избори през следващата година и кой може да претендира за статута на наследник на Владимир Путин.

  Според Асошиейтед прес настоящият лидер на държавата може да откаже да номинира кандидатурата си. Следователно президент на Русия може да стане съвсем друг човек.

  Експертите на изданието съобщиха, че първият кандидат на изборите може да бъде кметът на Москва Сергей Собянин, чиято дейност може да стане основата на предизборната кампания.

  Вторият претендент, според АР, може да бъде секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. Отбелязва се, че този политик има подобна гледна точка за политическите процеси като Путин.

  Следващият претендент за поста може да бъде губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин.

  Авторите се позовават на задкулисна информация за наследяването, която циркулира в интернет през последните няколко години.

  „Ако Путин по някаква причина не е в бюлетината, не е ясно кой би могъл да заеме неговото място“, отбелязва медията.

  Четвъртият и петият са бившият президент на Руската федерация и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев и министър-председателят на страната Михаил Мишустин.

  Въпреки това AR нарича последния „технократ“, предполагайки, че той ще може да ръководи страната само докато новият президент встъпи в длъжност, временно.

  По отношение на Медведев изданието прави негативни коментари, посочвайки, че по време на суверенитета на Медведев всъщност премиерът Владимир Путин продължава да управлява страната.

  „Въпреки този пост, мнозина го смятаха за второстепенен за Путин“, пише медията.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. Тази публикация е много интересна и информативна. Включва много полезни и актуални факти, които могат да ни помогнат да разберем повече за темата. Харесва ми как авторът представя информацията по ясен и разбираем начин. Очевидно е, че е направено достойно изследване за да се състави такава публикация. Бих препоръчал на всеки да я прочете, ако се интересува от темата.

  2. журналистите, скорошното договорно споразумение между Русия и Китай е силно указателно за бъдещото управление на Русия. Те предполагат, че Китай може да играе важна роля в избора на следващия руски президент и да има влияние върху бъдещата политика на страната. Въпреки това, това е само предположение и трябва да се наблюдава развитието на събитията, за да се види дали това се потвърждава.

  3. вариант за президентската власт в Русия е никой друг, а синът на Путин – Алексей Путин. Журналистите са дали аргументи и примери, които подкрепят това предположение. Въпросът е дали това е само спекулация или може да има основа от истина. Без съмнение, това е интересен анализ на евентуалните развития в руската политика и тяхното въздействие върху международната сцена.

  4. програмата на Джимъи Картер за държавни лидери, най-вероятно съседът на Москва, който според западните медии разполага със значителна популярност сред руснаците. Според журналистите ако успее да спечели изборите, това би довело до продължаване на текущата политика и възможно би било благоприятно за Запада, но дали това ще стане в действителност, остава да се види. Всякакъв сценарий за бъдещето на Русия е интересен и важно е да се следят развитията.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here