More

  Рамзан Кадиров изуми света. Къде назначи сина си

  15-годишният син на чеченският лидер Рамзан Кадиров счупи всички рекорди по назначение на държавен пост и върна спомените за президента на Беларус Александър Лукашенко, който започна да подготвя сина си за държавен глава още от 7- годишна възраст като го слагаше най-отпред на международните си визити.  

  Непълнолетният Адам Кадиров е бил назначен на отговорен пост в службата за сигурност на баща си, съобщи председателят на регионалния парламент Магомед Даудов. Той дори нарече Кадиров – младши „най-достойният представител на великия род и на целия чеченски народ“.

  По думите му Адам е показал и доказал всичко на практика, има твърд и принципен характер, съобщава ТАСС.

  Даудов обаче не уточни на коя точно длъжност е назначен. Министърът на здравеопазването на Чечения Адам Алханов също поздрави Адам Кадиров.

  Преди месец петнадесетгодишният син на Рамзан Кадиров бе удостоен с най-високото звание на региона – Герой на Чеченската република. Това се случи след като Адам Кадиров се появи във видеоклип, разпространен неотдавна от баща му, в който се вижда как младежът бие и рита беззащитен мъж.

  Жертвата била задържана във Волгоград заради публично изгаряне на Корана, а по-късно затворникът бил прехвърлен в населения предимно с мюсюлмани регион на Чечения.

  Видеоклипът предизвика дебати и критики в цяла Русия, че Кадиров се поставя над закона.

  Адам Делимханов, депутат в Държавната дума на Русия и братовчед на Кадиров, тогава защити Адам, че е научил е Корана наизуст, спечелил е няколко турнира по бойни изкуства и се е доказал като „истински боец“ на стрелково учение на въоръжените сили.

  Руските власти отхвърлиха исканията за започване на наказателно производство с аргумента, че Адам Кадиров е едва на 15 години и следователно все още не е пълнолетен, за да носи отговорност за извършено престъпление.

  Няколко дни след скандала президентът Владимир Путин прие Рамзан Кадиров, последва ордена, а сега и назначението на отговорна служба.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. завидяваүа му майка, която го назначи за заместник-министър на Специалните сили в Чечения. Това явно е поредният случай на корупция и неравноправие в политиката. Младеж от 15 години няма запитване опит или знания за поста и очевидно тази назначение е просто резултат на неговото семейно подчинение. Това само потвърждава факта, че в Чечения властта е акостирана в ръцете на няколко богати и влиятелни семейства, които не позволяват на другите хора да се развиват и да имат възможности в политиката. Трябва да има реформи в тази област, за да се гарантира, че хората наистина се назначават на постове базирани на компетентност и заслуги, а не само на семейни връзки и привилегии.

  2. Страхотна публикация! Особено ме впечатли информацията за новите технологии и тяхното влияние върху бизнеса. Всички точки, които сте споменали, са много актуални и важни за всеки предприемач. Благодаря, че споделихте тези полезни съвети и интересни факти!

  3. в чеченския кабинет с чудотворни жестове от страна на баща си. Това е пламенен пример за нарушение на принципите на демокрацията и правовата държава. Такива действия издигат въпроси за легитимността и способностите на младия Кадиров да управлява държава. Това е явен случай на семейна династия, която намира сили да намали възможностите за конкуренция и прозрачност в политическия живот на Чечения. Необходимо е да се осъди това нарушение и да се насърчи по-добра демократична система, където всички граждани имат равни възможности да преследват високите постове.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here