More

  Присила Пресли с нови разкрития за Елвис

  В скорошно публично събитие, състояло се в Лас Вегас, Присила Пресли открито говори за кариерата и най-вече за личния си живот. 78-годишната актриса разкри дори и защо по време на шестгодишния си брак с Елвис Пресли нямат друго дете, освен вече покойната Лиса Мари.

  Пред 400-те присъстващи, Присила сподели, че именно съпругът ѝ не е искал още едно дете, след като двойката посреща дъщеря си през 1968 г.

  „Елвис имаше твърде натоварен график, пътуваше постоянно и изпитваше вина, че не отделя нужното време на Лиса, особено когато бе по-малка. Затова бе убеден, че не е добра идея да имаме още едно дете“, каза съпругата на рок звездата, пише lifestyle.bg.

  Романсът на Присила и Елвис е документиран в новия филм Priscilla, режисиран от носителката на Оскар София Копола. Филмът, който в вече е по кината, описва любовната история между известната двойка – от момента, в който се срещат за първи път в Германия. Като основа за сценария, Копола използва мемоарите на Присила от 1985 г. Elvis and Me.

  В ролята на Присила Пресли ще видим Кейли Спейни, а в тази на Елвис Пресли – Джейкъб Елорди, познат от сериала „Еуфория“. 

  Спейни наскоро сподели пред People какво е да се преобразиш в Присила на снимачната площадка. „Всички работиха невероятно усърдно“, каза 25-годишната актриса за екипа на филма, който се грижи за прическата, грима и гардероба, за да вдъхне живот на класическия вид на Присила. И макар някои от перуките, да са били „доста тежки“ за Кейли, всъщност тя се е забавлявала да се види по този начин.

  А за да влезе максимално достоверно в образа и да пресъздаде маниерите, Спайни прекарва известно време със самата Присила. И отбелязва: „Тя е жена от друга епоха.“

  Неотдавна Присила Пресли разказа за желанието си да бъде погребана в Грейсленд, близо до бившия си съпруг, починал през 1977 г. Там почиват и дъщеря ѝ Лиса Мари и нейният син Бенджамин, както и бащата на Елвис – Върнън и баба му Мини.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. пътом за възходящи технологии CES, компанията Samsung представи най-новият си модел смартфон Gаlаху S21. Това устройство не само бе оборудвано с най-новите функции и характеристики, но и дизайнът му привлече голямо внимание. Смартфонът предлага невероятно ярък и детайлен дисплей, изключително бърз процесор и множество полезни функции. Отличава се също така с красив и стилен външен вид, с металната и стъклена конструкция, което го прави истинска луксозна играчка за почитателите на царевица или по-добре казано… телефони! Искам го сега!

  2. дете. Той се страхуваше, че няма да може да бъде достатъчно присъствен и грижовен баща“, споделя Присила. Това разкритие на актрисата дава по-дълбок поглед върху сложностите и предизвикателствата, с които са се сблъскали членовете на едно известно семейство. Въпреки трудностите, те успяват да се преборят и създават близки и любящи отношения, които остават в нашите сърца и днес.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here