More

  Политолог посочи! Кой печели София

  Политологът Татяна Буруджиева посочи шансовете на кандидатите за кметския пост в София.

  „Нашите политици не разбират, че сегашното управление е управление в кризисни ситуации. Не може да се използват такива думи. Няма такава пряка връзка (между стабилността на правителството и протестите), ние си я създаваме на базата на нашите спомени”, каза политологът Татяна Буруджиева пред NOVA NEWS.

  Думите и са по повод изказването на премиера Денков, нарекъл зърнопроизводителите терористи.

  ГЕРБ не искат да свалят правителството и да разрушат „Сглобката”, те ще търсят всяка грешка и всеки проблем на всеки отделен министър, ще го натоварват с мнението, че гилдията не може да го търпи и при ротацията на премиерите ГЕРБ ще се опитат да сменят и част от министрите.

  За кандидата на ПП-ДБ Васил Терзиев и шанса му да спечели кметското място в София тя каза, че неговата кампания е започнала отпреди 4 месеца.

  „Той е втвърдил каквото е могъл да втвърди, големият му проблем е, че няма периферия, която да привлече. В София ще имаме балотаж на изборите, въпросът е кой ще влезе на втори тур. Ефективният ход в една кампания е да вземеш максималното, което ситуацията ти дава. Когато имаш сериозни кандидатури, не може да очакваш нещо да разместиш в последния момент”, каза Буруджиева.

  Тя изтъкна кандидатурата на Вили Лилков, който е много повече в пространството на ДБ, отколкото в ГЕРБ.

  „Очакването да бъде номиниран този силен, много разпознаваем човек, който да спечели вота за София, показва слабост. Който и да издигнат от ГЕРБ, той има шансовете за балотаж на базата на електоралните нагласи”, обясни тя.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. „Как да предотвратим стреса на работното място и да подобрим ефективността си?“

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here