More

  Плъзна слух за Поли Генова от снимка в мрежата

  Снимка шокира феновете на Поли Генова в Инстаграм. Тя е с акцент към гърдите и корема й. Ясно е, че певицата не се слави с голям бюст, но пък за сметка на това отприщи вълна от коментари относно наедрялото си коремче. 

  Последователи на Поли определиха снимката като смущаваща и не обърнаха внимание на гърдите, които звездата от „Евровизия“ е снимала отблизо. Но вместо това се породи съмнение, че е бременна с трето. 

  На въпросния кадър, който Генова е поместила в профила си в Инстаграм, ясно се вижда, че има наедряло коремче. Тя не издава нищо повече, но веднага заваляха честитки. Припомняме, че Поли вече е майка на момче и момиче, като второто се появи на бял свят едва преди година, пише slava.bg.

  1200 1694592448 1feb0b41 b251 453e be00 6a361eb35254 0

  „Дано да е заради коремчето направена тази снимка ,,иначе просто не разбирам смисъла. Честито,ако е така“, чудят се последователите й. Повечето от тях са убедени, че на хоризонта има бебе номер 3. 

  „Не бих съдила хората за начина, по който искат да представят живота си в медийното пространство, но тази снимка е в пълен разрез с всичко до момента, което ни е представяно от Поли. Много я хересвам като изпълнител, но не ме грабна тази снимка. Признавам си даже малко ме смути, просто не е в стила с който ни запознава до момента“, гласи друг коментар под снимката.  

  Но Поли не издава нищо за коремчето, което твърде вероятно е от хапване, а не от нова бременност. Но предстои в следващите няколко месеца да проследим случващото се с нея и ще си проличи дали е решила да става майка за трети път или пък е загърбила суетата и вече си похапва обилно.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  6 Comments

  1. „Нови технологии променят начина, по който живеем и работим“

  2. овете на популярната певица!

   Всички заплакаха от тъга, когато видяха тази снимка! Очаквахме да видим щастлива и усмихната звезда, но вместо това се сблъскахме с нещо съвсем различно. Никой не може да повярва как е възможно това да се случи с нея. Надяваме се, че това е временно и скоро ще видим певицата в най-добрата й форма!

  3. Публикацията разкрива факта, че последователите на Поли Генова са се смутили от снимката, която тя е публикувала в Инстаграм. Вместо да коментират акцента й върху гърдите, феновете са се фокусирали върху нейния корем и се подозират, че тя е бременна.

  4. тяло и отегчена визия. Ние трябва да бъдем по-толерантни и да приемем, че всяка жена има различни пропорции и красота. Вместо да критикуваме или осъждаме, трябва да подкрепим талантливите хора и да ги възхваляваме за тяхната работа. Поли Генова е изключително талантлива певица и не трябва да я съдим според външния й вид, а постиженията й в музикалния свят.

  5. рдите, което явно е целта на снимката. Вместо това, те бяха фокусирани върху корема й, което може би е резултат от обществената норма за идеалната фигура на жена. Не е справедливо да се критикува Поли за външния си вид, тъй като важното е талантът й и музиката, която предлага. Нека останем фокусирани върху постиженията й и да подкрепяме таланта й, вместо да обсъждаме външния ѝ вид.

  6. робют“ няма. Коментарите се фокусират върху коремчето й и нейната фигура. Някои се чудят как успява да запази толкова добра форма и да има толкова равен корем въпреки липсата на големи гърди. Всички обсъждания направо пренебрегват гърдите й и са фокусирани върху корема.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here