18.8 C
София
More

  Пеевски: Тъмнината ще свърши, ще има светлина. Не потулвайте касиерите

  Казах ви, че има тъмна институция, пълна с кеш, която в момента иска да си създаде политически проект на база на разграбването две години на държавата – едноличното диктаторско управление на цирковото куче на Корнелия Нинова. Това заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента.

  ВИЖ ОЩЕ: Пеевски с въпроси към Сарафов и службите за градинаря на Рашков

  Тъмнината ще свърши! Ще има светлина, както казваше едно бау-бау. Нали ви казах кой е цирковото куче. Повече няма да коментирам, заяви Пеевски.

  ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Радев да подаде оставка и да си основе проекта

  Надявам се този път да не е изрязано в телевизионните емисии, както се случи вчера. Проверете си емисиите. Искам да видим къде чухме имената на Копринков и Сотир Ушев, каза Пеевски.

  Надявам се да не потулвате касиерите, защото тепърва ще има новини за касиерите и ще питаме какво се случва с тях, категоричен бе председателят на ПГ на ДПС.

  Той присъства на заседанието на правната комисия в парламента, на която бяха приети промени в правилника на парламента. Според тях комисията за контрол над службите вече няма да се председателства на ротационен принцип. Причината е, че ръководството бе поето от Николай Дренчев от проруската „Възраждане“, което от ДПС определиха като „Ужасяващ пробив в националната сигурност“.

  На въпроса кой ще оглави комисията Пеевски отговори: „Нека мине в зала. Не можем да предрешаваме решенията на зала“.

  Проследете дали досега тази комисия е свършила нещо реално в полза на хората. Нищо не е свършила, категоричен бе Делян Пеевски.

  Г-н Рашков най-малкото има да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Не искам да го коментирам. Той има на много въпроси да отговаря, които не знам защо вие не ги задавате – какво стана с неговия градинар и какво се случи с тези разследвания. Мисля, че трябва да започнете да задавате въпроси към българската прокуратура, заяви Делян Пеевски.

  Попитан критики към Борислав Сарафов ли има, Делян Пеевси заяви:

  „Нека да се каже къде са тези дела, защото обществото има въпроси. А ние сме избрани от хората и аз задавам своите въпроси – къде са тези дела, за които нищо не е съобщено.

  Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави. Нали има нов подход. Имахме мракобесен главен прокурор – предишния. Сега това ли трябва да продължи, да не се знае какво се случва?! Ние искаме информация и ще зададем въпроси на г-н Сарафов“.

  И към службите ще изпратим запитвания, но ще ви го оповестя допълнително. Започваме да питаме по всички въпроси. Всичко трябва да е пред очите на хората, категоричен бе Делян Пеевски.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  4.4/5 - (50 votes)

  Последни публикации

  Свързани публикации

  1 коментар

  1. алация зад цялата тази блестяща красота! Разкрихте ми истината зад пъленото със снимки и идеални външния вид профили в социалните мрежи. Всички ние имаме своите несигурности, слабости и проблеми, които се скриват зад перфектната ни визия. Важно е да запомним, че всеки един от нас е уникален и красив по свой начин, независимо от външния си вид. Да се стремим към приемане и обичане на себе си тъкмо такива, каквито сме!

  коментарите са затворени.