More

  Пеевски: ДПС е във възход – втора политическа сила в страната

  Резултатите от първи тур на местните избори показаха, че ДПС е във възход и че хората ни дадоха своето доверие, защото ние сме надеждни, сигурни и предвидими във властта. Това заяви съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в специална позиция, разпространена от пресцентъра на Движението.

  ВИЖ ОЩЕ: Пеевски зове за незабавно прекратяване на кризата с инсулина

  ДПС излезе като победител след тези избори, на които избирателите ни отредиха мястото на втора политическа сила на национално ниво, подчертава Пеевски.

  Благодаря на структурите за усилията и всеотдайна работа в предизборната кампания. Благодарение на мобилизацията на партийните органи, ДПС надгради своите резултати от предходните местни избори през 2019 г. и ще представлява всички своите членове и симпатизанти в местните парламенти с 964 общински съветници и мнозинство в общинските съвети на 45 общини, каза още Делян Пеевски.

  Той съобщи, че на първия тур в местните избори на 29 октомври 2023 г. ДПС има спечелени 37 кметски места в общини, а в още 5 общини участва в местни коалиции, чиито кандидати са избрани. Кметовете на населени места от ДПС са 845.

  Повишаването на нашето представителство в местна власт ще доведе до възможности за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини и модерен облик на градовете и селата в съвместната работа с централното ръководство и парламентарната група на ДПС, посочва Делян Пеевски.

  „Общините, управлявани от ДПС, имат цялата ни подкрепа на национално ниво за реализация на своите приоритетни проекти, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата, повишаване на стандарта на живот на хората.

  Ще докажем, че моделът за управление на ДПС в местната власт означава модерни европейски общини, които се развиват, от които младите хора не бягат, и всички хора живеят достойно“, заявява Делян Пеевски.

  И се обръща към активистите и симпатизантите на ДПС там, където и следващата неделя предстои да изберат своите кметове: „Имате нашата подкрепа, бъдете спокойни и уверени, вярвам в успеха ни и на предстоящите балотажи в Дулово, Тутракан, Николаево, Велики Преслав и Никопол“.
   

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. Дубай да се надяваме, че ДПС ще задържи тази надежда и ще продължи да работи за благото на хората. Всеки политически представител трябва да бъде отговорен и предвидим във властта и да се стреми да удовлетвори нуждите на гражданите.

  2. и то не без основание. Достатъчно е да се погледне работата на ДПС в местните общини, за да се убедим в тяхната надеждност и предвидимост. Особено се радвам, че Делян Пеевски е активно ангажиран в партията и помага за развитието й. Надявам се, че този успех ще бъде преломен и за националната политика, като ДПС продължи да работи в полза на всички граждани на България.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here