More

  Пълна промяна за Емо Чолаков. След булката и палата – нов бизнес

  Бившият синоптик Емил Чолаков и новата му съпруга Ивета са завъртели семеен бизнес. От месец двамата са собственици на детски парти център в Костинброд. Те се занимават с организиране на рождени дни, кръщенета и всякакъв тип празнични поводи за малчугани. Името на клуба е „Мили мои”, вдъхновено от любимата фраза на Чолаков към участниците в риалити шоуто „Един за друг”, което той вече четири сезона води, пише „Ретро”.

  ВИЖ ОЩЕ: Новият живот на Емо Чолаков. След булката – палат

  Те неслучайно са избрали да стартират бизнеса си в околията на столицата, тъй като в София конкуренцията в тази ниша е огромна и би им било по-трудно да намират клиентела. Не е ясно дали телевизионната кариера на Чолаков ще продължи или отварянето на парти центъра е начин да инвестира изкараните дотук хонорари от шоуто, на което беше водещ. За момента от Нова телевизия не са анонсирали нов сезон на „Един за друг”, след като четвъртият беше тотално разбит по рейтинг от конкуренцията му по Би Ти Ви – „Ергенът”. Възможно е Емо да изпадне от ефира, но той е оплел кошницата си добре, защото освен с частен бизнес продължава да си вади прехраната и като метеоролог в РВД към Летище София. Благодарение на упорития си труд неотдавна успя да купи и нова къща за себе си, втората си жена и децата им.

  original

  Любимецът на зрителите мина под венчилото за втори път през лятото на 2021 г., година и половина след като преживя жестока лична трагедия и загуби майката на двете си деца. Първата му съпруга Краси издъхна след неравна битка с рака само на 39-годишна възраст. Утеха бившият синоптик от Би Ти Ви намери в новата си половинка Ивета, с която се ожениха на скромна церемония в битов комплекс край Гоце Делчев в компанията само на шепа близки хора.

  Съпруга №2 е добре приета от двете щерки на Чолаков. Голямата Ема, кръстена на него, е вече в тийнейджърска възраст и дори си има приятел. По-малката й сестричка пък е почти връстничка на дъщеричката на своята мащеха Ивета, която е нейно дете от предишна връзка. И трите момичета живеят заедно с тв водещия и втората му жена в новата си къща. За втората съпруга на Чолаков не се знае почти нищо, освен че е родом от Годеч и е завършила НБУ. В момента тя е основен двигател на новия семеен бизнес. Техни близки издават, че работели усилено и за свой наследник, а Емо мечтаел да стане и мъжки татко, нищо че гони 50, пише още „Ретро“.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. Уникална идея за бизнес! Децата със сигурност ще се забавляват в „Мили мои“. Името на парти центъра е толкова приятно и привличащо. Желая успех на Емил Чолаков и Ивета в тяхното ново начинание!

  2. Не беше предоставена публикация за коментиране. Моля, предоставете текст на публикацията, на която искате да напиша коментар.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here