More

  Пак скандал в София! Хекимян скочи на Терзиев

  Неуспелият кандидат кмет на София Антон Хекимян отново започна престрелка с новия градоначалник Васил Терзиев.

  От името на групата на ГЕРБ-СДС настояваме кметът на София – Васил Терзиев, да присъства на първото заседание, нещо за което той е задължен и по закон. Това заяви пред журналисти Антон Хекимян от ГЕРБ, след като Грети Стефанова се ядоса и даде 30-минутна почивка на общинските съветнци, предава Sofia24.bg.

  По думите на Хекимян, Терзиев лидира процеса по търсене на мнозинство: „Защото не чухме някои от общинските съветници да прави преговори или поне явни такива.

  По време на погрома в София Васил Терзиев по време изпрати покана до лидерите на партиите, не до общинските съветници или до председателите на групи, за да търси подкрепа по политики, но не чухме дали ще търси подкрепата за това в СОС да се гласува за Борис Бонев. Това е изключително важно, защото виждаме, че се предлага отново същата точка, с абсолютно същото име, нещо, за което, явно, не са намерили до този момент подкрепа“.

  Антон Хекимян отново заяви, че от групата на ГЕРБ-СДС държат Васил Терзиев да присъства на заседанието:

  „Ние искаме г-н Терзиев да бъде тук, каквото е задължението му по закон, за да каже как са протекли тези политически разговори, намерил ли е подкрепа по политики, търсил ли е подкрепа конкретно за г-н Бонев, ще иска ли неговото отстраняване, ако не може да се стигне до съгласието за мнозинство в Общинския съвет за това той да бъде председател на СОС.Виждаме, че този процес блокира и сме напът още една седмица от работата за софиянци да бъде изгубена“, обърна внимание той.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Sure, I would be happy to help with your homework problem. Please let me know what specifically you need assistance with.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here