More

  ОФЕРТА: Балкански тематични уикенди в Банско

  Готови ли сте за 3 незабравими балканско-музикални тематични уикенда през октомври? Ще се потопим в най-доброто от Балканите и ще празнуваме по български, гръцки и сръбски, слушайки страхотни изпълнения на живо, докато пеем, танцуваме и пируваме с отрупани от деликатеси маси.

  Бъдете част от нашето балканско музикално пътешествие и елате в Банско да се забавляваме с цяла душа и сърце, както само ние на Балканите си можем.

  В три съботни дни ще ви предложим богат тематичен бюфет в ресторант Chef’s Kitchen от 18:30 ч., а като продължение ще се пренесем в Рустик Лаундж Бар от 20:00 ч. за следните изпълнения на живо:


  ПРОГРАМА за „Октомври – В Банско по Балкански“
  14.10 – Български уикенд с ансамбъл Български ритми + традиционен бюфет | 21.10 – Сръбски уикенд с Бенд Мамине Мазе от Лесковац + сръбски бюфет | 28.10 – Гръцки уикенд с Stefanos & El Grecko Band + гръцки бюфет

  ПРОМО ОФЕРТА за настаняване през Октомври 
  Резервирай 4, Плати 3 нощувки
  БЕЗПЛАТНО настаняване на 2 деца до 12 (ненавършени години) в стая или апартамент с двама възрастни (с изключение на датите 21-24.09 вкл.)
  На ваше разположение ще са и:
  * топли басейни и джакузита на открито и закрито;
  * модерен двуетажен СПА център (над 1000 кв.м.);
  * прясно приготвена храна, шоу-кукинг и бюфет с различни кулинарни специалитети;
  * просторни реновирани стаи;
  * тематичнa анимационна програма за деца (6 дни в седмицата) – с детска дискотека, MasterChef за деца и др.
  * Достъпът до събитието е включен в цената на настаняването за всички гости с индивидуални резервации (*до изчерпване на местата. Не е гарантирано седящо място. За гости от организирани мероприятия и туристически групи се прилагат допълнителни такси за достъп.). Затова побързайте и направете вашата резервация в най-добрия 4* планински СПА хотел в България.

  Резервации и информация:
  Резервирайте престой в СПА Ризорт Св. Иван Рилски тук https://www.saintivanrilski.com/hotels/reservation/book
  или се свържете с нас на:
  0887 744 262, 0889 478 707, 0889 760 663
  e-mail: reservations@saintivanrilski.com

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Не мога да чакам да се потопя в балканската музика и култура през октомври! Ще бъде невероятно да се насладя на живи изпълнения и да се забавлявам с песни, танци и деликатеси от Балканите. Сигурен съм, че този уикенд ще бъде незабравим и напълно уникален!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here