More

  Ново. Какво е Е-Ink панел

  След като наскоро представи първия в света монитор с цветен E-Ink панел, компанията Dasung се похвали и с първия в света монитор с извит E-Ink панел. Този път обаче дисплеят е монохромен.

  Мониторът Paperlike 253U има 25,3-инчов дисплей с резолюция 3200×1800 пиксела и радиус на извивката 4000 мм, тоест панелът не е особено извит. Предлага се в две версии: със и без подсветка. Моделът струва 1948 щатски долара.

  Сред останалите характеристики можем да отбележим поддръжката на Miracast/AirPlay (срещу допълнително заплащане), стойка, която позволява завъртане на панела в портретен режим, и доста богат набор от портове: USB-C, HDMI, DisplayPort, USB- A (един за вход, един за изход) и USB-B (вход).

  По-рано тази година Dasung обяви монитор с цветен E-Ink дисплей, който има диагонал 25,3 инча и резолюция 3200×1800 пиксела. Моделът поддържа 4096 цвята. E-Ink мониторът се позиционира като подходящ за офис приложения и уеб сърфиране.

  След тези пробиви, следващата логична стъпка от Dasung е да пусне цветен Е-Ink монитор с извит панел. Вероятно това ще стане факт в близка перспектива.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here