More

  Wizz Air спечели „Водеща нискотарифна авиокомпания в Европа за 2023 г.“ на световните награди World Travel Awards

  Авиокомпанията затвърждава позицията си на световен лидер в предоставянето на изключително обслужване и устойчиви полети на своите пътници

  София. Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света, спечели престижното отличие „Водеща нискотарифна авиокомпания в Европа за 2023 г.“ на 30-ото издание световните награди World Travel Awards. Авиокомпанията е наградена за постоянния си стремеж към първокласно обслужване на своите клиентите и внедряване на иновативни практики в областта на устойчивата авиация.

  Наградите World Travel Awards отличават високите постижения и иновациите в транспортната и туристическата индустрия. Така Wizz Air затвърждава позицията си на глобален лидер както в предоставянето на услуги с несравнимо качество на своите пътници, така и в поставянето на нови стандарти в опазването на околната среда в авиацията.

  https://bgtourism.bg/novini-tourism-letishte-sofia-shte-razpolaga-s-nay-savremenni-sistemi-za-proverka-na-bagazha-prez-2024/

  При получаването на наградата в Батуми, Андраш Радо, старши мениджър „Комуникации“ на Wizz Air, коментира: „За нас е изключителна чест, че журито избра Wizz Air за тази престижна награда. Тя показва нашия ангажимент към поддържането на най-високо ниво на обслужване на нашите клиентите и предоставянето на устойчиви полети. Това признание е доказателство за отдадеността на нашия трудолюбив екип и за лоялността на нашите пътници.“

  Само през изминалата година Wizz Air демонстрира изключителни стандарти на обслужване, като предлага безпроблемно и приятно пътуване на своите над 45 милиона пътници. Авиокомпанията се фокусира върху намаляването на въздействието върху околната среда в дългосрочната си стратегия за устойчивост. Отдадеността на WIZZ към устойчивото развитие се изразява в инициативи като закупуване на по-икономични самолети и инвестиции в устойчиво авиационно гориво. Авиокомпанията се стреми да намали още повече своя въглеродния интензитет, който към момента е най-ниският в индустрията. Освен това превозвачът въвежда и промени на борда на своите 185 самолета, включително преминаване към биоразградими прибори за хранене, използване на седалки от рециклирана кожа и замяна на всички печатни материали за пилотите с електронни устройства. Екипът на WIZZ включва служители от над 100 националности, чиято отдаденост и професионализъм играят ключова роля за растежа на авиокомпанията.

  С развитието на авиоиндустрията Wizz Air остава непоколебима в мисията си да предоставя изключителни услуги на своите пътници. Това постижение е символ на отдадеността на авиокомпанията както към своите лоялни клиенти, така и към опазването околната среда.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  7 Comments

  1. околната среда. Много се гордея с българската авиокомпания Wizz Air и нейните постижения в областта на устойчивостта и качеството на обслужване. Това отличие само потвърждава, че те са световен лидер в индустрията и продължават да привличат вниманието на пътниците със своите иновативни практики и отговорност към околната среда. Поздравления на Wizz Air за заслужената награда!

  2. Цялостно обслужване и устойчиви полети – две ключови характеристики, които се открояват в световен мащаб и се присъстват в работата на тази авиокомпания. Изключителното обслужване не само подобрява комфорта на пътниците, но и допринася за опазването на околната среда. Тези качества гарантират, че авиокомпанията е на върха в своята индустрия и заслужено се нарежда като световен лидер.

  3. и. Стратегията, която компанията прилага, се оказва успешна, като се спазват всички необходими мерки за опазване на околната среда. Клиентите на тази авиокомпания се радват на невероятно преживяване, което включва комфортни и безопасни полети, високо качество на обслужване и опазване на околната среда. Тази публикация само потвърждава и привлича интереса на потенциалните клиенти.

  4. ци. Авиокомпанията е успяла да се наложи като един от водещите играчи в индустрията, осигурявайки не само възможността за комфортни полети, но и защита на околната среда. Изключителното обслужване е отличаващо се качество на тази авиокомпания, което я прави пожелан избор за пътниците. Приемайки и оглеждайки своята отговорност към природата, авиокомпанията се стреми да осъществява полети, които са устойчиви и със минимален негативен екологичен отпечатък. Това е вълнуваща новина, която доказва, че българските компании могат да бъдат световни лидери във високотехнологични и устойчиви индустрии.

  5. Авиокомпанията успява да утвърди своята позиция като водеща компания в световен мащаб, осигурявайки на своите пътници изключително обслужване и полети, които са в съответствие с принципите на устойчивост.

  6. политики в авиационната индустрия. Стремежът на тази авиокомпания да бъде най-добра в своя бранш е ясно видим и възхищаващ. Нейната ангажираност към качествено обслужване и опазване на околната среда прави я лидер в отрасъла. Всички клиенти също се възползват от професионализма и отличното отношение на персонала, което само допълва висококачествените услуги, предоставяни от авиокомпанията. Безспорно, тя е световен лидер и е възхитително да видим такъв референтен стандарт в индустрията.

  7. ги. Благодарение на непрекъснатото си стремеж към качество и иновации, тази авиокомпания успява да се утвърди като една от водещите в индустрията. Нейната ангажираност към екологична устойчивост и намаляване на въглеродния отпечатък се отразява ясно в предоставянето на полети. Пътниците на тази авиокомпания не само се наслаждават на изключително обслужване, но и си поемат отговорността за опазване на околната среда. Това е пример за успешна бизнес стратегия, която заслужава почит и вдъхновение.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here