More

  35% ръст на сватбите в „Терма вилидж“, половината от младоженците на морето са от София

  Кранево. 50% от младоженците през 2023 г. са от София, съобщиха от ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево – една от желаните дестинации за сватбени тържества по Северното Черноморие. Другите добри локации в региона са: Балчик, с. Топола, Св.св. Константин и Елена и др. Комплексът в Кранево ежегодно домакинства на десетки сватби, като през т.г. отбелязва 35% повече спрямо м.г. и ръст от 40 на сто в сравнение с 2021 г.

  „Младоженците ни основно са българи. Около 25% от тях живеят извън страната, 25% са от региона – най-вече от Варна и Добрич. Най-голям е процентът на гостите ни от София – 50%. Само на една от сватбите имахме младоженец, който беше швейцарец“, сподели Лада Секова – ПР и маркетинг мениджър на „Терма вилидж“.

  Брачните церемонии в комплекса се провеждат на 4 топ локации: на плажа, на зелените площи около термалния басейн, на панорамната тераса на ресторант „Ватикана“ и на зелените площи пред каменната арка и шадравана.

  Самите сватбените тържества продължават в бална зала „Зевс“ с капаците 150 седящи места, която има огромно пространство за сцена и място за танцуване, както и ресторант “Терма Бийч“ – с капацитет до 45 седящи места. Заведението е на плажа.

  Комплексът посреща по оригинален начин гостите на тържествата, като организира разходки със специално предвиден за събитието „Младоженски шатъл“. Сред допълнителните услуги, предлагани за организирането на събитията са: безплатна организация на самото тържество /сватбено меню, брачна церемония, коктейл, резервации за настаняване в хотелската част, координация по време на сватбата/;

  безплатна дегустация на сватбено меню; комплимент Младоженски апартамент или луксозна вила; както и подпомагане за избор на агенция /DJ, водещ, декорация, хостеса/.

  Партньор на „Терма вилидж“ при организирането на сватбените тържества е агенция „Пертито“.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. избират тази прекрасна дестинация за сватбено пътешествие!
   „Кранево. 50% от младоженците избират тази прекрасна дестинация за сватбено пътешествие!“
   Страхотна новина! Кранево е наистина чудесно място за сватбено пътешествие. Неговото красиво пристанище, пясъчни плажове и спокойна атмосфера са перфектни за романтични моменти. Не чуди, че половината от младите двойки избират това местенце за да отпразнуват любовта си.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here