More

  Хотелски комплекс във Велинград е домакин на над 200 събития годишно

  Велинград. Хотелски комплекс е сред най-желаните дестинации за събитиен туризъм. Годишно вече е домакин на над 200 прояви, като 30% от тях са с международно участие. Става въпрос за MAXI Park Hotel & SPA – модерен СПА хотел, който е проектиран с идеята не само целогодишно да предложи висококачествена почивка, но и за организиране на събития за над 500 участници.

  Екипът с професионалисти успешно защитава името на Велинград като водеща дестинация за туризъм

  „Близостта ни до големи градове като София, Пловдив и Пазарджик, а и едновременно с това чистият въздух и красотата на Родопите, са привлекателни да бъдем домакини за организиране на краткосрочни събития за един или два дни. Голямата добавена стойност на Макси е минералната вода на Велинград. Нашата кауза е всяко събитие да бъде специално. Да предложим професионално отношение и организация както на събитията за 10-20 души, така и на събитията за 100, 200, 300 или 500 души. Внимателно оглеждаме всеки детайл и полагаме грижа към всяко изискване на клиента“, сподели управителят на MAXI Park Hotel & SPA Сиси Беличенова.

  „Разполагаме с 3 функционални, просторни и слънчеви зали с общ капацитет повече от 500 места. Залите предоставят възможност за провеждане на различни видове мероприятия – срещи, събития, изложения, презентации, обучения, семинари. Оборудвани с: екран, флипчарт, мултимедия, проектор, микрофон, Wi-Fi, възможност за набавяне на друго необходимо оборудване. Предлагаме също кафе пауза, работен обяд или вечеря, коктейлно меню.

  Интериорът концентрира вниманието на участниците върху самото събитие и дава възможност за бързата му промяна съобразно целта на провежданото събитие. Осигуряваме достатъчно слънчева светлина в залите, като същевременно се предоставя възможност за затъмнение при прожекция или презентация на екран. За мебелировка са подбрани маси и столова, които дават възможност да бъдат разпределени в различни позиции според желанието на нашите гости“, добави Сиси Беличенова.

  Сиси Беличенова

  Тя посочи, че често вечерите продължават самостоятелно в един от двата ресторанта на хотелския комплекс, като от юли ресторант Хънтърс отвори врати обновен и с нова блок маса, оборудвана по последните нови тенденции и е с капацитет над 350 места.

  Другият ресторант е често и основен домакин на сватбени и частни тържества. Той е в светли тонове, които допълват цялата стилна визия. Капацитетът на хотела е 156 помещения, сред които делукс и премиум студиа, джуниър апартаменти и 41 едноспални апартамента, всеки от които е с опция за двойно настаняване.

  Най-новата конферентна зала на Макси е готова да посрещне първите си клиенти с модернизирана визия, стилен дизайн и пространства за тиймбилдинг активности. Тя разполага с дневна светлина и различни вариации като подредба с капацитет над 300 места. Общият капацитет на конферентните зали на комплекса надхвърля 500 места – съответно по 300, 200 и 100 в отделните помещения за събития.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  7 Comments

  1. Велинград предлага уникални възможности за събитиен туризъм, а специално MAXI Park Hotel & SPA се отличава като модерен хотелски комплекс, предлагащ висококачествена почивка и възможности за организиране на големи събития с международно участие. Близостта до големите градове и природните красоти на Родопите привличат много туристи, а MINI Park Hotel & SPA се грижи внимателно за всеки детайл и изискване на клиентите.

  2. л, който предлага не само модерни и удобни помещения за провеждане на събития, но и различни услуги и възможности за развлечения. Невероятната природа на Велинград, комбинирана с високо ниво на услугите в хотелския комплекс, гарантира незабравимо изживяване за всички гости. Вълнуващо е да видим, че Велинград продължава да се развива като едно от водещите места за събитиен туризъм в България.

  3. ел, който предлага модерни и комфортни условия за провеждане на конференции, семинари, тимбилдинги и други събития. Разполага с просторни зали и салони, съобразени със съвременните изисквания на бизнес клиентите. Освен това, хотелският комплекс предлага и разнообразни възможности за отдих и развлечения. Велинград е безспорно чудесна локация за туризъм и събития и МАХИ Парк Хотел се грижи за качествения опит на гостите си.

  4. в град Велинград, който привлича много туристи с високи очаквания и изисквания. Тук има възможност за организиране на различни събития – от делови конференции и семинари до сватби и други празненства. Фактът, че 30% от събитията имат международно участие, показва, че MAXI Park Hotel се е утвърдил като една от водещите дестинации за международни гости в България. Това е доказателство за високото качество на услугите, които предлага хотелският комплекс. Велинград може да бъде горд, че притежава толкова привлекателно място за организиране на събития и да се надява, че нарастващият туристически интерес ще допринесе за развитието на града и региона.

  5. един модерен и луксозен хотел, който предлага отлични условия за организиране на различни събития. Чудесно е да видим, че Велинград вече привлича толкова много събития с международно участие, което показва растежа на събитийния туризъм в района. За хотела представлява голяма похвала, че успява да привлече толкова много прояви и да се превърне в една от най-желаните дестинации за събитиен туризъм. Бих се радвал да посетя MAXI Park Hotel & SPA и да се насладя на лукса и красотата на Велинград.

  6. Ама Велинград! Това просто потвърждава колко привлекателна дестинация е този град за събитиен туризъм. Според мен, MAXI Park Hotel & SPA е великолепен избор за гостите, които искат да се насладят на комфорт и качествено обслужване. Невероятно е колко големи събития се провеждат в този хотел – над 200 годишно! Още по-впечатляващо е, че 30% от тях са с международно участие. Велинград си заслужава тази слава! Нямам търпение да посетя тази прекрасна дестинация и да се насладя на една от тези много събития.

  7. Аз бих казал, че Велинград става все по-популярна дестинация за събитиен туризъм. Хотелски комплексът MAXI Park Hotel & SPA е много желан и вече се провеждат над 200 събития всяка година там, като много от тях включват участие от страни извън България. Това е добра възможност за Велинград да покаже своята красота и хотелското си предложение на международно ниво.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here