More

  Съвременните събития: В центъра е зрителят!

  София. Посещението на събития от всякакъв тип  несъмнено е  един от най-приятните и запомнящи се начини за прекарване на нашето свободно време. Спортни мачове, концерти, конференции или фестивали винаги са обединявали своите гости и публика, създавайки чувство за общност и споделени преживявания. През последните години светът на събитията претърпя значителна трансформация, като фокусът все повече се измества върху посетителите и начините за поставянето им на първо място.

  Организаторите на събития осъзнаха, че ключът към успеха се крие в умението да превръщат преживяването за своите посетители във все по-лично и интерактивно. Персонализацията е основен подход, а технологията е средството за постигането му.

  За пример на успешен преход към поставяне на клиента на първо място можем да вземем едни от последните впечатляващи турнета на световни изпълнители като Тейлър Суифт и Бионсе. Основна цел на артистите, както и концертните зали, е билетите да достигат директно до истинските фенове, минимизирайки спекула с цените им чрез намеса на автоматизирани ботове. Това може да бъде постигнато единствено с иновативни билетни решения, които да приоритизират нуждите на феновете.

  В сферата на корпоративните и бизнес събития технологията придобива още по-голямо значение, заради разнообразната аудитория със специфични изисквания и повишени очаквания по отношение на организацията и дигиталните решения. Бизнес събитията изискват по-широк спектър от възможности за предлагане на билети, от т.нар. early-bird до ексклузивни покани и акредитации.

  URBO Studio, българска травъл тех компания, застава на челни позиции в смяната на модела на работа в сектора, предлагайки едни от най-съвремените билетни софтуерни решения за събития, атракции и активности. В основата на философията на травел тех компанията е предоставяне на технология, която да постави „изживяването“ в центъра на всяка услуга и да го направи персонално и запомнящо се. Част от софтуерните решения на URBO Studio включва функции като „умна опашка“, предварителна регистрация, двуфакторна идентификация, динамични ценови инструменти и равноправни възможности за препродажба на вторичния пазар. Тези функционалности са ключови за осигуряване на коректен и прозрачен достъп за покупка на билети за всеки по-голям концерт или друг тип събитие.

  Мобилните билети и безконтактният вход чрез QR кодове отдавна са стандарт в индустрията и са едни от най-търсените функционалности от бизнес клиентите в сектора. Но иновативните  решения на URBO не се ограничават единствено до дигитализиране на процеса по продажба на билети – компанията предлага инструменти, които да се адаптират към бързо променящия се сектор и различните нужди на организатори и изпълнители. Пример за това са модулите за ценови модели и програми за лоялност, които компанията предлага. Ценовите модели позволяват цените на билетите да се променят спрямо реалното търсене, момента на покупка и други фактори, предлагайки разнообразие от ценови възможности. Програмите за лоялност, от друга страна, позволяват на най-верните фенове да получат различни ексклузивни предимства, ранен достъп до билети и отстъпки.

  Събитията са едно наистина специално и запомнящо се изживяване за всеки един посетител.  Именно заради това организаторите на събития трябва да помислят сериозно върху възможността да предоставят цялостни персонализирани услуги, допълващи основното изживяване с допълнителни предложения като транспорт, паркинг, настаняване и още. С URBO Studio, бизнесите получават цялостни софтуерни решения за резервации и плащания, включващи менажирането на подобен тип допълнителни услуги. А това положително допринася за улеснениято и удобството на крайният клиент, посещаващ големи събития.

  Последните няколко години поставиха началото на нова ера в събитийната и развлекателна индустрия с основен фокус зрителя. С използването на иновантивни технологии, бази данни и информирано разбиране на желанията на посетителите, секторът постепенно превръща всяко едно събитие в персонализирано и пълноценно преживяване.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. времето. В София има много вълнуващи и интересни събития, които привличат хора от всички възрасти и интереси. Независимо дали сте фен на музиката, танците, изкуството или спорта, винаги ще намерите нещо за себе си.

   Присъствието на тези събития не само ви забавлява и вдъхва нови вълнуващи емоции, но и предоставя възможност да се срещнете с нови хора и да си обмените идеи и впечатления. Така можете да разширите кръга си от познати и да създадете дълготрайни и приятелски връзки.

   Не пропускайте да следите календара със събития в София и да ги посещавате редовно. Това е една чудесна възможност да изживеете на пълен глас градската култура и да се насладите на всичко, което тя предлага. Нека събитията да ви направят по-щастливи и ви запомнят с невероятни спомени!

  2. ли – всички тези събития ни предлагат вълнуващи преживявания и възможността да се насладим на нещо уникално. В София имаме множество интересни и разнообразни събития, които привличат хора от цялата страна. Независимо от предпочитанията ни, винаги има нещо за всекиго. Можем да настроим духа си с един футболен мач, да се потопим в музикалната емоция на концерт или да се вдъхновим от вълнуващите презентации на конференция. Затова, не трябва да се колебаем да използваме свободното си време за да отидем на някое от тези събития и да се насладим на уникалните моменти, които те предлагат.

  3. нции или фестивали – всички те ни предлагат вълнуващи емоции и възможности за забавление. А София е градът, който никога не спи и винаги има нещо интересно за предложи. Тази публикация ни подсказва, че можем да се наслаждаваме на разнообразни събития и активности в града, без значение от нашите предпочитания. Само трябва да изберем какво искаме да преживеем и да се насладим на атмосферата и вълнението, което ни предлага София.

  4. церти, културни събития – всичко това ни предлага разнообразие и възможност да се забавляваме и отпуснем. В София имаме широка гама от събития, които можем да посетим, независимо от вкусовете и предпочитанията си. От спортни събития на националния стадион „Васил Левски“ до концерти на звезди от световна класа в залата „Арена Армеец“. След дългото прекъсване на събитията поради пандемията, сега имаме възможността да се възхищаваме на отлични представления и да се насладим на уникални моменти изпълнени с емоции и забавление. Нека се наслаждаваме на културата и забавленията, които ни предлага нашата столица!

  5. и, изложения, фестивали и други подобни събития ни дават възможност да се насладим на културата и забавлението, които градът предлага. София е изключително богата на разнообразни събития, които привличат не само жителите на столицата, но и гости от цялата страна и дори отвън нея. Благодарение на добрата организация и качественото представяне, събитията в София са отличен начин да се отпуснем и заредим с положителна енергия. Разнообразието на културни и спортни събития, които се провеждат, гарантира, че винаги можем да намерим нещо, което отговаря на нашите интереси и пристрастия. Независимо дали сме фенове на музиката, спорта, изкуството или научно-популярните лекции, в София никога няма да ни липсва избор. Специалното е, че събитията са достъпни за почти всеки, защото се предлагат билети на различни цени и за различни вкусове. Същевременно, те ни дават възможност да се срещнем с хора с подобни интереси и да споделяме своите впечатления и емоции с тях. Всичко това прави посещението на събития в София особено приятно и ценно за нас.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here