More

  Борис Карагеоргиев: Банско и Пампорово ще посрещнат студентите ни за 8 декември, хитът ни за Нова година е Солун

  Интервю с Борис Карагеоргиев – управител на Mistral Travel & Events, пред Bgtourism.bg

  – Г-н Карагеоргиев, какви дестинации и програми ще предложи Mistral Travel & Events за предстоящия празник на студентите.
  – Тази година отново се доверяваме на нашите партньори в к.к. Банско, с които работим вече осма година подред. Решихме да разнообразим зимния сезон на 2023 година и с к.к. Пампорово, като търсенето на пазара надмина очакванията ни. Потреблението на българския пазар в сравнение на минали години е на много високи нива и с нетърпение очакваме празника, като до сега записаните студенти са над 1 500 човека и очакваме приблизително още толкова.

  – В ход са продажбите за Коледа и Нова година. Какви са вашите предложения за празничните вечери?
  – Проектите за Нова година и Коледа са в изобилие, но най-присърце и най-важните за нас са Нова година в Белград и Нова година в Солун. За първа година предлагаме Солун, а вече имаме над 300 резервации.
  Провеждането на новите години в сръбската столица винаги са били изпълнени с голяма тръпка. Тази година се доверихме на един от най-старите професионалисти и обичани изпълнители – KEBA, който ще посрещне новата 2024 година с нашите гости в ресторанти : Perla Event Center и Sest Topola, а за доброто настроение ще се погрижат Ritmico Band & Martin Nedelkovic, Inkognito Band и DJ Iavor. A, ненаситните купонджии на 01.01 ще бъдат в ръцете на гранде звездата – Tea Tairovic !
  Гръцката нова година ще посрещнем в ресторанта на хотел Lazart, който разкрива невероятна панорамна гледка към солунския залив, а за новогодишната вечер ще се погрижи Dimitris Papadopoulos и гръцки Band.

  Авиокомпанията airBaltic стартира мащабна кампания за продажба на евтини самолетни билети за 2024 г.

  – Кои са най-атрактивните оферти за пътешествия през есента?
  – Най-атрактивните дестинации през есента са топлите дестинации. Тази година имахме изключително голям интерес през късната есен за първите групи до Малдиви, Доминикана, Танзания и Индонезия. През по-ранния период от края на месец септември до средата на месец октомври, както и към днешна дата най-търсени са Тунис, Египет, Мароко, Испания и Италия.

  – Оправдаха ли се надеждите ви за 2023 г. Колко туристи очаквате компанията ви да обслужи през годината?
  – Определено 2023 година беше една добра година. Вложихме изключително много усилия още от самото и начало, а именно с това да я посрещнем в Доминиканската република с единствения чартърен полет за този период.
  Тази година заложихме на дестинации разположени на територията на Балканския полуостров, като сме в чудесни партньорства с едни от най-големите вериги хотели: HYATT, Crowne Plaza и др.
  През нашата компания минават десетки хиляди резервации и клиенти. Всяка година се стремим да надградим постиженията си от предната, поради тази причина не сме определили конкретна бройка, защото тя зависи и от предлагащата се дестинация и търсенето на туристическия пазар.

  – Mistral Travel & Events има нов офис в София. Къде могат пътешествениците да направят резервация на място?
  – Всички любители на пътуванията или бъдещи пътешественици могат да ни открият в централната част на гр. София, ул. Бузлуджа №29 ( в близост до петте кьошета).

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  4 Comments

  1. рагеоргиев, каква е вашата оценка за туристическата сезонa в България през 2021 година?

   – Въпреки усложнената ситуация, причинена от пандемията, сме доволни от туристическата сезона през 2021 година. Виждаме ясен интерес от страна на туристите както от България, така и от чужбина към нашата дестинация. Огромна част от нашите клиенти са се връщали повторно през тази година, което е положителен знак. Разбира се, все още има много работа, която трябва да се свърши, но нашият отбор е готов да поеме предизвикателствата и да продължи да развива туризма в България.

   Добре е, че туристическата сезона в България била успешна през 2021 година въпреки пандемията. Интересът от туристи от България и чужбина към нашата дестинация се увеличава, което е много позитивно. Надявам се, че туризмът в България ще продължи да се развива и в бъдеще.

  2. тновата за студентите, Мистрал Травъл и Ивентс, предлага отново интересни дестинации и програми. Всеки студент ще намери нещо по вкуса си, съобразено с различните предпочитания и бюджети. Нещо, което ми харесва е, че интервюто е направено с управителя на компанията, Борис Карагеоргиев, което ми дава доверие, че информацията е от първа ръка. Очаквам с нетърпение да видя какви са техните предложения.

  3. авящата туристическа сезон?

   – За предстоящата туристическа сезон Mistral Travel & Events предлага богат избор от дестинации и програми за своята клиентела. От екзотичните плажове на Тайланд и Малдивите, до културните разходки в Европейски градове като Прага и Барселона, всеки може да намери нещо, което отговаря на своите предпочитания. Освен това, предлагаме и специализирани туристически програми за любителите на активният отдих, като планинското катерене и ски ваканциите. Всички наши програми са с добре обучени екскурзоводи и напълно персонализирана услуга, която гарантира незабравимо преживяване за всеки.

   – Каква е отличителната черта на Mistral Travel & Events?

   – Нашата отличителна черта е внимателният подход и специализираната услуга, която предлагаме. Вече многократно открихме уникалните и скрити кътчета на дестинациите, които предлагаме и знаем как да ги представим на нашите клиенти по най-добрия начин. Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ще получат висококачествена услуга и персонализирано внимание от нашата страна.

   – Каква е вашата визия и планове за бъдещето?

   – Нашата визия за бъдещето е да продължаваме да разширяваме и разнообразяваме нашите предлагани дестинации и програми. Желаем да бъдем един от водещите туристически агенти в България, които предлагат качествени и иновативни услуги на нашите клиенти. Освен това, искаме да запазим и развием нашия вече изградената добра репутация и доверие

  4. много години. Ще предложим специални пакети за студентите, които включват настаняване в хотел, закуска, вечеря и различни забавления. Освен това, ще имаме и организирани екскурзии до близки забележителности. Сигурен съм, че ще успеем да направим този празник за студентите незабравим.“

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here