More

  Насърчава се сътрудничеството между българския и виетнамския туристически бизнес

  София. Министърът на туризма Зарица Динкова обсъди със заместник-министъра на културата, спорта и туризма на Виетнам Та Куанг Донг начините за насърчаване на сътрудничеството между българския и виетнамския туристически бизнес, съобщиха от туристическото ведомство.

  Министър Динкова каза, че Виетнам е традиционен и важен партньор на България в Азия и стремежът е насочен към постигане на взаимноизгодно сътрудничество в редица ключови области, като туризъм, търговия, култура и наука.

  България е устойчива целогодишна дестинация със световно известни зимни и морски курорти и сред най-добрите европейски СПА, медицински и културни дестинации.

  Вярвам, че подписването на новия План за сътрудничество в областта на туризма между Министерството на туризма на Република България и Министерството на културата, спорта и туризма на Виетнам за периода 2024-2026 г. е чудесна възможност, за да укрепим и доразвием нашето успешно сътрудничество, отбеляза министър Динкова.

  По време на срещата се дискутираха темите за обучение на кадри, както и за предстоящо организиране на B2B туристически форум между представители на българския и виетнамския туристически бизнес.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. – Explaining what artificial intelligence is and how it works
   – Discussing the various types of artificial intelligence, such as narrow AI and general AI
   – Talking about the impact of AI on various industries, such as healthcare, finance, and transportation
   – Debating the ethical concerns surrounding the development and use of AI, such as job displacement and privacy concerns
   – Examining the potential risks and benefits of AI in the future, including the possibility of superintelligence
   – Exploring ways in which AI can be used for social good, such as in disaster response and aid distribution
   – Discussing the role of AI in automation and its effects on the workforce
   – Exploring the future of AI, including potential advancements in machine learning and robotics.

  2. паметниците и атракциите на столицата София. Публикацията представя важната инициатива на министъра за опазване и промоция на наследството на София, като се разглеждат дейностите и проекти, които се предприемат в тази насока. В коментара си бих искал да изразя своята подкрепа за тези усилия, защото смятам, че промоцията на културното и историческото наследство на София е от изключително значение за развитието на туризма в страната. Само чрез запазването и представянето на своите уникални паметници и атракции, градът може да привлече повече туристи и да се превърне в истинска туристическа дестинация. Браво на Министъра на туризма и заместник-министъра на културата, спорта и туризма за техните усилия и аз се надявам, че ще продължат да работят в сътрудничество за това.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here