More

  Св. св. Константин и Елена: Наградата от ESPA e признание за усилията и ангажимента на курорта в развитието на иновативни СПА услуги

  Св. св. Константин и Елена. „Ние сме изключително развълнувани да бъдем признати от ESPA като иновативна СПА дестинация. Това признание е резултат от усърдната работа и ангажимент на нашия екип, които постоянно се стремят да превъзхождат себе си и да предлагат най-доброто на нашите гости, за което изказваме благодарности. Ще продължим да инвестираме в развитието на нашите СПА услуги и да създаваме уникални преживявания за всеки посетител.“ споделиха от „Св. св. Константин и Елена Холдинг” АД след спечелената престижна награда за иновативна СПА дестинация от Европейската СПА асоциация (ESPA). Този високо престижен приз отдава заслуженото признание за усилията и ангажимента на курорта в развитието на иновативни СПА услуги и предлагането на незабравими преживявания на гостите си.

  Припомяме ви, че на 5 октомври в считаната за една от петте глобални дестинации с най-богатите източници на термална вода в света и сред 10-те най-добри СПА туристически дестинации в Европа, Чешката република се оказа идеалният домакин на конгреса на Европейската СПА асоциация.

  ESPA е водеща организация в СПА индустрията и позната със своето стриктно оценяване на най-добрите СПА дестинации в Европа. Журито на ESPA е избрало курорта „Св. Св. Константин и Елена“ за иновативна СПА дестинация. На официална церемония в Grandhotel Pupp в Карлови Вари, престижното отличие беше връчено на г- н Любомир Стамболийски – търговски директор на „ Св. св. Константин и Елена Холдинг“ АД.

  Курортът Св. Св. Константин и Елена се гордее със своята уникална комбинация от природна красота и модерни СПА съоръжения. Сполучливото съчетание на традиционни методи и съвременни техники прави този курорт истински СПА оазис за посетителите. Най – старият морски курорт, който тази година чества 115 годишнината си, предлага целогодишни почивки, морски и уелнес уикенди, спортни съоръжения, рехабилитация, здравеопазване и най-добрите ресторанти на морето.

  Гостите могат да се насладят на широка гама от процедури, включително масажи, терапии с минерална вода, ароматерапия и още много други, които ще им помогнат да се отпуснат и възстановят душевното и физическото си благополучие.

  Въвеждайки постоянни иновации и подобрения, курортът Св. Св. Константин и Елена се стреми да предложи на гостите си най-доброто в СПА услугите. Със своят иновативен подход към СПА туризма, курортът се утвърждава като водеща дестинация в България и на международно ниво.

  Благодарим, че избирате дестинацията за Вашата почивкаочакваме с нетърпение да Ви предложим незабравими СПА преживявания. За повече информация и резервации, моля посетете:  https://visitstconstantine.bg/

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. Браво на „Св. св. Константин и Елена“ за признанието от ESPA! Иновативната СПА дестинация наистина заслужава тази престижна награда за усърдието и ангажимента на екипа им. Нека продължат да инвестират в развитието на услугите си и да създават незабравими преживявания за гостите си.

  2. – Впечатляващо признание за Св. св. Константин и Елена! Браво на целия екип за усърдната работа и ангажимента им към създаването на иновативна СПА дестинация. Те си заслужават това признание!

  3. т на нашия екип, който постоянно работи за подобряване на услугите си. Искаме да благодарим на нашите гости за непрекъснатата им подкрепа и доверие. Ние се гордеем с факта, че успяваме да предлагаме уникални и релаксиращи процедури, които допринасят за доброто самочувствие на нашите клиенти. Ще продължим да инвестираме в иновации и развитие, защото напредъкът е в основата на нашата философия. Очаквайте още нови и вълнуващи проекти от нас в бъдеще! .

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here