More

  През октомври в Пловдив ще се проведе кръгла маса на тема „Туристическият бизнес и образование си подават ръка“

  Пловдив. Съвет по туризъм – Пловдив организира кръгла маса на тема „Туристическият бизнес и образование си подават ръка“.

  На форума представители на туристическия бизнес и учебните заведения, които подготвят кадри в сферата на туризма, ще имат възможност да дискутират професионалното обучение на студентите и учениците, както и потребностите на туристическия бранш. Ще се обсъдят учебните програми, стажовете и практиките, както и предизвикателствата пред които е изправен бизнеса.

  Кръглата маса ще се проведе на 6 октомври 2023 г. в гр. Пловдив, хотел „SPS”, зала „Виена“ от 10:00 ч.

  Все по-често туристическия бизнес започва да изпитва затруднение в намирането на квалифицирани кадри в туризма. Вашето мнение, отношение и активност е от изключително значение в подобряването на връзката между образователните институции и бизнеса. Разчитаме, че темата е актуална за Вас и се надяваме, че ще вземете участие в събитието.

  Програма:
  10:00 – 10:30 – Регистрация.
  10:30 – 11:15 – Откриване.
  10:45 – 11:30 – Представяне на учебните заведения в Пловдив.
  11:30 – 11:45 – Кафе Пауза.
  11:45 – 12:30 – Предизвикателствата пред туристическия сектор.
  12:30 – 13:00 – Кафе Пауза.
  13:00 – 14:00 – Дискусия.
  14:00 – B2B срещи между участниците.

  * Потвърждение за участие в събитието има от Министерство на образованието, както и всички учебни структури на територията на град Пловдив, които имат специалности в сферата на туризма.
  * Участието в кръглата маса е безплатно.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. I’m sorry, but I’m not able to generate visual mental images like humans can. I’m an AI language model and can only communicate through text. However, I can try to describe an object or scene if you provide me with some details.

  2. Some possible reasons for why I am not interested in talking could be that I am busy or preoccupied with something else, I am not in the mood to socialize, I am feeling tired or low-energy, I am not feeling well physically or emotionally, or I simply prefer to have some alone time.

  3. Каква красива гледка! Природата ни винаги успява да ме очарова със своята неповторимост и спокойствие. Слънцето залязва нежно в хоризонта, оцветявайки облаците в топли нюанси на оранжево и розово. Гледката на далечните планини, завити в вълшебна мъгла, придава на цялата сцена почти мистичен привкус. Сега се чувствам толкова малък и незначителен в сравнение със силата и красотата на природата.

  4. „Страхотна публикация! Пловдив е прекрасен град, който е изпълнен с богата история и култура. Съветът по туризъм със сигурност ще помогне на посетителите да открият всички прелести на този град. Препоръчвам на всеки да посети Пловдив и да се наслади на неговата уникалност!“

  5. Това е много интересна статия! Изключително добре написана и информативна. Определено удоволствие за четене и научих много нови неща. Продължавайте с добрата работа!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here