More

  В РИОСВ-Варна се проведе среща за регламентиране на достъпа до плажовете на Дуранкулак

  Варна. В Регионална инспекция по околна среда и води във Варна днес се проведе работна среща, на която е обсъден проект за регламентиране на достъпа до плажовете на Дуранкулак, съобщиха от пресцентъра на Областна управа – Добрич.

  Заместник областният управител Живко Желязков заедно с експерт от Областна администрация Добрич се е включил в срещата. След нея Желязков е споделил, че в срещата са участвали представител на Министерство на туризма, на Държавно ловно стопанство- Балчик, на полицейското управление в Каварна, на Пожарната в Шабла, на Центъра за спешна медицинска помощ, както и представител на Община Шабла.

  Директорът на РИОСВ е представил постъпилото в Инспекцията предложение на изпълнителния директор на Българско училище по политика „Димитър Паница“, като участниците в срещата след коментари са взели решение да се създадат на подходящо място и необходимото за опазване на природата разстояние паркинги, където да бъдат спирани автомобили, кемпери и каравани.

  Крайпътно заведение е любима дестинация за боб по селски и вкусна скара (снимки)

  От местата за спиране до плажа да има и подходи. Проектът на решение ще бъде изпратен до компетентните дирекции в министерствата за съгласуване, заяви изпълняващият длъжността Областен управител Ж. Желязков и допълни: „Целта е да се постигне баланс между желанието на хората да плажуват и необходимостта да се пазят дюните и природата“.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. 1. Ribbon calling
   2. Making video calls through social media apps (e.g. Facebook Messenger, WhatsApp, etc.)
   3. Voice over Internet Protocol (VoIP) calls
   4. Web conferences or virtual meetings
   5. FaceTime calls (for Apple users)
   6. Skype calls
   7. Google Hangouts calls
   8. Zoom calls
   9. Microsoft Teams calls
   10. GoToMeeting calls

  2. Тази публикация е много интересна и информативна. Благодарение на нея се научих много нови неща и разширих познанията си в съответната област. Оценявам усилието на автора да предостави качествена информация и препоръчвам на всички да я прочетат.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here