More

  Крайпътно заведение е любима дестинация за боб по селски и вкусна скара (снимки)

  Български извор. „Бобът на това място е уникален, задължително трябва да го опитате!“, „Всички, ама абсолютно всички коли спират на това заведение до с. Български извор, където поръчваш веднага, има вкусна скара и невероятен боб“, „Вълшебен вкус, уникално приготвена храна с много любов, страхотна българска и уютна обстановка, страхотен и отзивчив персонал!„. Това са малка част от коментарите в интернет страниците и социалните мрежи за крайпътното заведение „Добревски“, намиращо се на пътя София – Варна.

  Най-големите пътешественици по родните пътища вече се досетиха, че става въпрос за ресторант „Добревски“, който е на пътя София – Варна. Заведението е само на 100 километра от столицата и на 50 км от Ловеч, ежедневно посреща хиляди клиенти.

  Близо три десетилетия това място е дестинация и неизменна спирка за вкусни ястия, прясно месо, качествени млечни продукти и деликатеси.

  Бобът е по изпитана и традиционна рецепта

  Изгладнелите отсядат в ресторанта за боб по селски в керамична купичка и вкусна скара, а фаворити сред десертите са крем карамел, биволско мляко със сладко или домашна медена торта. Всичко е прясно и вкусно, направено от ръцете на местните майстори.

  Suite dreams – специални оферти за круиз на новия кораб на Celestyal

  Фирменият магазин, който е само на няколко крачки от заведението, предлага неустоим петрохан, шпек, бирени пръчици, луканков салам, хляб на фурна и още много предложения на фамилията, която с много труд и любов е изградила успешен бизнес.

  Фамилия Добревски поддържа традициите живи от 1994 г. Работи с производители от цялата страна и предлага селекция от чисти и натурални продукти с български произход, ястия приготвени по традиционни рецепти, занаятчийски десерти и ароматни сладка.

  Компанията произвежда всички деликатеси, сушени и пресни меса само от животни отгледани в собствени ферми или в малки стопанства, намиращи се близо до тях, а хлябът приготвят на дърва в своята фурна, за да предложат неповторим вкус на изгладнелите пътешественици.

  Месото, млякото, яйцата, млечните продукти, меда, сезонните плодове и зеленчуци, които използват, са добити в собствени ферми и частни стопанства.

  Подборът от месни заготовки за менюто е от биволи, телета, малачета, прасета, агнета, които се отглеждат на свободна паша в Балкана. Оттам са събрани и дивите подправки, с които мариноват целите и млените меса. Пътешествениците имат възможност да опитат вкусните предложения в Български извор, Златна Панега и в София.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. дници пишат, че нововъведените мерки за борба с COVID-19 се възприемат по различен начин от различните социални групи в България. Това не е изненадващо, защото различните групи имат различни нужди и възприятия. Нужно е да се работи на единна комуникация и образование, за да се възприемат мерките като нещо полезно и необходимо за защитата на нас и на обществото като цяло. Важно е да сме солидарни и да се съобразяваме с препоръките на здравните организации.

  2. тно всички, трябва да посетят това място – страхотна храна и обстановка!“ – това са само част от положителните коментари, които прочетох за това място. Сигурността, че бобът тук е уникален, ме прави любопитен да опитам. Със сигурност ще разгледам това място, когато съм в близост.

  3. еки път когато съм в България, не пропускам да се насладя на вкусните бобови ястия. Те са истинска наслада за сетивата и неподражаема част от местната кухня. Препоръчвам на всички да опитат това уникално ястие!

  4. го опитате! Очарован съм от вкуса и текстурата на боба, който се предлага тук. Не само че е свеж и качествен, но има и специален аромат, който не съм преживял в други ресторанти. Препоръчвам на всички да го опитат и да се насладят на истинска българска гозба!

  5. аяте! Невероятно, че имаме толкова чудесни бобени рецепти в нашата родина. Нещо, което се отличава от останалите и е направено с грижа и вкус. Определено искам да го опитам!“

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here