More

  СОФ Кънект – операторът на летище София, вече е член на две престижни бизнес организации в България

  София. СОФ Кънект, операторът на летище София, обяви, че е приет за член две престижни бизнес организации – на Френско-българската търговска и индустриална камара и Германо-българската индустриално-търговска камара. Тази стратегическа стъпка подчертава ангажимента на компанията към развитието и укрепването на връзките с френски и германски бизнес партньори и предоставя нови възможности за развитие на въздушния трафик и на инфраструктурата на летището.

  „Ние, от СОФ Кънект, ще се включим активно в дейностите на търговските камари и ще си сътрудничим със заинтересованите фирми и инвеститори от два от най-големите пазари в Европа. Това е една добра възможност за успешно и устойчиво развитие, не само за нас, но и за българската икономика, от която сме част като стратегически инвеститор и оператор на най-голямото международно летище в България.“ каза Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на СОФ Кънект.

  Членството във Френската търговска и индустриална камара дава възможност да бъдат установени по-тесни връзки с френски компании, които имат интерес към българския пазар и възможност за развиване на бизнес отношения. Франция е един от най-важните търговски партньори на България, и членството на СОФ Кънект в тази камара ще помогне да бъдат укрепени позициите на компанията на регионално и международно ниво.

  С другата си членство в Германо-българската индустриално-търговска камара, операторът на столичното летище ще има възможността да се свърже с германски фирми, които искат да развиват своя бизнес в България. Това партньорство може да доведе до нови инвестиции в инфраструктурата на летището от международни компании. Членството отваря врати към един от най-големите и влиятелни икономически партньори на България – Германия.

  Членството на СОФ Кънект в камарите увеличава видимостта й в бизнес общността и сред международните инвеститори. Така компанията ще привлече нови инвестиции и ще създаде стратегически партньорства с френски и германски компании, които могат да допринесат за развитието на българската икономика, на летището и на въздушния трафик в региона.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. ова палатка. Това е голямо признание за оператора на летище София и свидетелства за високото качество на предоставяните услуги. Присъединяването към тези престижни организации ще помогне на СОФ Кънект да укрепи своята позиция на пазара и да развива успешни бизнес връзки с френски и германски компании. Браво!“

  2. ънект, сме много доволни, че сме приети за член в две престижни бизнес организации – Френско-българската търговска и индустриална камара и Германо-българската индустриално-търговска камара. Това е важна стратегическа стъпка за нас, която подчертава ангажимента ни към развитието и укрепването на връзките със френски и германски бизнес партньори. Това също така ни предоставя нови възможности за развитие на въздушния трафик и инфраструктурата на летището. За нас е огромно постижение и сме горди да сме част от тези престижни организации.

  3. СОФ Кънект се присъединява към престижни бизнес организации, което подчертава ангажимента им към развитието и връзките с френски и

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here