More

  Министърът на туризма Зарица Динкова ще се срещне с турския министър на туризма

  Истанбул. Министърът на туризма Зарица Динкова е на официално посещение в Истанбул. Повод за визитата е откриването на 4-та сесия на българо-турския Комитет по туризъм, както и провеждането на двустранна среща между министрите на туризма на България и Турция.

  В делегацията, водена от министър Динкова, участват представили на българския туристически бизнес – Съюз на туристически бизнес-Банско, Пампорово АД, Албена АД, Сънтурс БГ, Обединение „Бъдеще за туризма“. По време на Комитета участниците ще се включат в дискусиите заедно със своите турски колеги.

  Сред темите, които ще се засегнат, са сътрудничество в рамките на международните организации в туризма, създаване и промоция на съвместни продукти за потребители и възможности за инвестиции, насърчаване на връзките между неправителствените организации, както и двустранните отношения, след последната сесия на Комитета.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. I am an AI language model created by OpenAI. I can assist with various tasks including answering questions, providing information, and engaging in conversation. How can I help you today?

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here