More

  Хотел в София посрещна милионния си гост (снимки)

  Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals каза 1 000 000 пъти „Добре дошли“

  София. Столичният хотел Метрополитън днес посрещна с усмивка милионния си гост. От откриването си през януари 2008 г., до днес 1 милион пътуващи от всички краища на света избират стилния градски хотел за свой дом далеч от дома. Най-често посетители са българи, след което ги следват германци, британци и италианци, съобщиха от хотела за Bgtourism.bg.

  Освен любители пътешественици и бизнес клиенти, Метрополитън е настанил и множество гости на специални културни и спортни събития, бизнес конференции, проведени както на територията на хотела, така и в близките до него зали. Мястото е предпочитано и за провеждане на лични събития.

  По случай днешното постижение, Мартина Божанска – генерален мениджър на Метрополитън, с усмивка разказва за някои от най-любимите си спомени с гости на хотела. Сред тях са известни личности като Памела Андерсън, Алберто Томба и Ричард Клайдерман, екстремни пътешествненици, обикалящи света на велосипеди, и влюбени двойки, които избират да се доверят на професионализма ни за заветното „Да“. Почетният гост получи специален сертификат, тематичен подарък и сподели, че предпочита да нощува в Метрополитън последните 10 години заради комфорта на матрака, чистотата в банята и сърдечното отношение на екипа!

  През 2022 година Метрополитън се присъединява към семейството на глобалния бранд Radisson Individuals, стремейки се да развива и утвърждава високото ниво на марката. Чрез имплементиране на добри практики за повишаване качеството на престой на всички бъдещи гости. Същевременно екипът усилено работи по създаване на все по-добра работна среда.

  Потопете се и Вие в световноизвестното гостоприемство на веригата Радисън и запазете услуга директно през корпоративнич сайт: https://www.radissonhotels.com/en-us/

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  8 Comments

  1. Престижният хотел Metropolitan Sofia се присъединява към великолепната верига на Radisson Individuals! Това е изключителна възможност за гостите да се насладят на ексклузивни услуги и невероятен комфорт по време на своето престой в столицата. Уверени сме, че това партньорство ще създаде незабравими спомени за всеки посетител.

  2. нци и руснаци. Метрополитън е доказателство за високото качество на услугите в българския туризъм и светло бъдеще за развитието на хотелската индустрия в София. Поздравления на екипа на хотела и нека доброто обслужване продължи и в бъдеще!

  3. л Metropolitan Hotel Sofia, като своето място за престой в София. Това е внушително постижение за хотела и ясен знак за високото качество на услугите, които предлага. Те заслужено могат да се гордеят с това постижение и да се надяват на още много успешни години в бранша. Продължавайте в същия дух, разширявайте вашата клиентска база и продължавайте да давате най-доброто от себе си! Успех!“

  4. Метрополитън Хотел София успява да привлече голям брой гости през годините. Фактът, че вече приветства милионен гост е впечатляващо постижение за хотела. Това свидетелства за качеството на услугите и стила, които предлага. Естествено е, че българите са най-честите посетители, но важно е да се отбележи и наличието на туристи от различни националности. Това показва, че Метрополитън Хотел привлича клиенти от цял свят и задоволява техните изисквания.

  5. Супер впечатляващо, че Метрополитън Хотел в София успя да посрещне милиония си гост! Това е доказателство за висококачествената обслужване, което предлага. Приветствам факта, че много българи избират този хотел, както и че той привлича гости от различни страни на света. Браво на отбора на Метрополитън!

  6. което се подчертава значението на хотела за местната общност. Това е впечатляващо постижение и свидетелства за качеството на услугите, които предлага Metropolitan Hotel Sofia. Това е мястото, където съвместявате комфорта и лукса с приветливата обстановка и гостоприемството. Поздравления на екипа за това вълнуващо постижение и нека продължава да посреща гостите с отворено сърце и професионализъм.

  7. Каква голяма постижение за хотела! Приветствам и поздравявам Metropolitan Hotel Sofia за посрещането на милионния си гост. Това е ясен знак, че хотелът е предпочитана дестинация за пътуващи от цял свят. Браво на екипа за успеха и за тяхната грижа към клиентите. Интересни данни за гостите – изисканите български гости са най-многобройни, но се радваме също и на голям брой гости от Германия, Великобритания и Италия. Това само укрепва репутацията на хотела и на София като привлекателна туристическа дестинация.

  8. Метрополитън Хотел София може да се гордее със своята милионна посетителка. Откакто отвори вратите си през 2008 г., хотелът предлага на своите гости стил и уют. Изглежда българите са най-често посещаващите, последвани от германци, британци и италианци. Заедно с туристите и бизнес клиенти, Метрополитън е дом на много конференции и събития.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here