More

  В ход са заявките за участие в туристическото изложение Ваканция и СПА Експо ’24

  София. В ход са заявките за участие в международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, което е най-мащабният туристически форум в България и единственото бизнес изложение за сектора в страната. Форумът ще се проведе за юбилейния 40-ти път в периода 13-15 март 2024 г. Интер Експо Център е новият организатор на изложението, след придобиване на правата за организиране от досегашния организатор Prim Expo.

  „Решихме да поставим началото на заявките за участие в изложението на Световния ден на туризма – 27 септември. Туристическата индустрия може да следи актуалната информация на интернет страницата на експото – ТУК. Интер Експо Център е организатор на специализирани изложения в 18 различни тематики, като нашият стремеж е да осигурим на всеки един сектор професионална платформа за осъществяване на успешни бизнес контакти, обмяна на опит и намиране на нови пазари и клиенти“, съобщи за Bgtourism.bg зам.управителят на Интер Експо Център Ива Герасимова.

  Интервю

  Сийка Кацарова: Новата програма на МТ за подпомагане на черноморските общини чрез реклама…

  Интервю

  Иван Грошев: Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските…

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  4 Comments

  1. „10 трика, които ще ви помогнат да организирате работното си пространство“

   Много полезни съвети! Винаги се чудех как да се организирам по-добре на работното място и накрая намерих отговора в тази статия. Сигурен съм, че ще ползвам много от предложените трикове и ще съм много по-продуктивен. Благодаря за споделената информация!

  2. на 4-7 февруари 2022 г. в Интер Експо Център – София. Организаторите очакват да се явят над 500 експонента от 30 държави и да привлекат повече от 30 000 посетители. В рамките на изложението ще бъдат представени различни дестинации за почивки и спа услуги, както и нови туристически продукти и услуги. Със своето голямо международно присъствие, ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО предоставя възможност на фирми и професионалисти в туристическия сектор да се срещнат, обменят опит и установят нови бизнес контакти. Очаква се форумът да подпомогне развитието на туризма в страната и да даде нов импулс за насърчаването на туристическата индустрия.

  3. Вълнуваща новина! Радвам се, че хората показват интерес и желание да участват в този международен проект в София. Нямам търпение да видя как ще се развиват нещата и как ще промени града.

  4. София е домакин на важно събитие – международното туристическо изложение „Ваканция & Спа Експо“. Има огромен интерес и заявки за участие. Това е отлична възможност за промоция на България и нейните красиви плажове и спа курорти. Ще бъде интересно да видим какви нови идеи за пътуване и отдих ще предложат участниците.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here