More

  Новата Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини е стъпка в правилната посока за българския туризъм

  Варна. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД и Алианс Българско Черноморие приветстват стартирането на Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в България, стартирана и публикувана официално от Министерството на туризма по лична инициатива на министъра на туризма – г-жа Зарица Динкова.

  Тази програма е стъпка в правилната посока и има потенциала значително да разшири маркетинговото присъствие на България на ключови входящи пазари, които все още не са възстановили нивата си от периода преди пандемията. Въпреки това, той е доста сложен, нуждае се от ясно обяснение и разбираеми правила за всички, които могат да се възползват от него.

  Като концесионер на двете морски летища във Варна и Бургас – портали към Българското Черноморие – „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД оценява високо всяка инициатива, която има за цел по-доброто позициониране на България като атрактивна туристическа морска дестинация сред важните чуждестранни пазари.

  „Хубаво е, че имаме тази нова маркетингова програма, инициирана от г-жа Динкова като министър на туризма. Като се имат предвид всички съществуващи законови ограничения, това изглежда най-добрият начин за подобряване на маркетинга в нашите пазари за входящ туризъм в рамките на ЕС. „Фрапорт България“ определено ще се опита да постигне най-добрите резултати заедно с общините и туроператорите, които играят решаваща роля в публикуваната структура. Остава много важната задача да опростим маркетинговите възможности за в бъдеще и да включим частния сектор по организиран начин, за да постигнем най-добрия маркетинг за България“, сподели д-р Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар“ и председател на Алианс Българско Черноморие.

  Иван Грошев: Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини е неотложна за България

  „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД и Алианс Българско Черноморие ще продължат да следят отблизо развитието на Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини и ще работят съвместно с всички партньори за постигане на най-добри резултати от тази програма за туристическия сектор.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  7 Comments

  1. подкрепа на развитието на туризма по черноморското крайбрежие на България. Създаването на фонд за финансиране на маркетингови дейности ще помогне за привличането на повече туристи и за промоцията на туристическите услуги в региона. Това е важна инициатива, която ще допринесе за икономическото развитие и повишаване на видимостта на черноморските общини. Благодарение на усилията на Фрапорт, Алианс Българско Черноморие и Министерството на туризма, тази програма става реалност и се надяваме на добри резултати в бъдеще.

  2. г коментар: Страхотна публикация! Включването на стронг елементи в текста му придава по-голяма яснота и силно впечатление. Определено се радвам на представената информация и ще я споделя с приятелите си. Благодаря ви за споделянето!

  3. снение на процедурата и критериите за финансиране, както и отчетност за използването на средствата. Възможността за привличане на повече туристи и рекламиране на черноморските общини е от изключителна важност за развитието на туризма в региона. Бих се надявал, че програмата ще бъде успешно изпълнена и ще допринесе за възстановяването на туристическия сектор в България.

  4. написа ще кажа, че инициативата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в България е много в

  5. будени. Като туристическа дестинация, Черноморието има голям потенциал за привличане на отборни туристи, които да помогнат за развитието на региона. Финансирането на маркетингови дейности ще помогне на черноморските общини да представят своята уникалност и предимства пред потенциалните туристи. Надяваме се, че тази програма ще бъде успешна и ще допринесе за увеличаване на броя на туристите, които посещават Черноморието и България като цяло.

  6. Това беше интересна и полезна статия. Благодаря за споделянето!

  7. знание на черноморските общини в България. Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД и Алианс Българско Черноморие биха могли да се включат активно в програмата и да помогнат за насърчаването на туризма в региона. Браво на министъра на туризма за инициативата и надявам се, че тази програма ще допринесе за по-голямо познаване и популяризиране на черноморското крайбрежие в България.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here