More

  На експо „Дестинация Варна ’23“: Експерти от България и чужбина ще споделят добри практики в туризма, за първи път ще има мастър клас

  Варна. Мастър клас за хотелиери, ресторантьори и професионалисти в туризма ще се проведе за първи път в рамките на Туристическото експо „Дестинация Варна“. Изложението ще се състои на 28 и 29 септември в AQUAHOUSE Hotel & SPA, намиращ се в курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена“. Поводът за домакинството е 115-годишнината от създаването на първия български морски курорт и чудесните условия, които ваканционния комплекс предлага.

  Седмото издание на експото ще предложи на участниците и присъстващите професионалисти от туристическата индустрия от чужбина, които ще споделят добри практики. Експерти от Италия ще се включат, за да разкажат за устойчивите европейски практики и на къде върви бъдещето на туризма.

  Хотелиер от Турция ще разкаже за най-новите тенденции в световния туризъм. Ще сподели най-новите маркетингови инструменти за привличане на гости и туристи, съобщиха организаторите пред Bgtourism.bg. Във форума ще се включи и собственик на голяма таверна в Гърция, който ще сподели добрите практики в туризма и предимствата на гръцката политика в туризма.

  Иван Грошев: Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини е неотложна за България

  В програмата влиза и демонстрация на роботи, адаптирани за работа в туристически обекти. Експото ще даде трибуна за обучения, дискусии и презентации само и единствено на доказани професионалисти и практици от туризма. Думата ще бъде дадена на едни от водещите туроператори, които ще споделят своето мнение за сезона, за чартърите, за пропуснатите ползи, за грешките, за възможностите на сезон 2024. Входът е безплатен след предварителна регистрация!

  ТУРИЗЪМ МАСТЪР КЛАС 2023 е с безплатен вход, след попълване на формата за регистрация ТУК

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  4 Comments

  1. Аз обичам Варна – перлата на българското Черноморие! Красивият град с необятни плажове и богата история. Няма нищо по-хубаво от спокойна разходка по морската градина или допир до културното наследство в Археологическия музей. Варна е свят, в който се влюбваш все повече и повече!

  2. Ето какъв бих написал коментар за тази публикация:

   „Страхотна инициатива за обучение на хотелиери, ресторантьори и професионалисти в туризма! Мастър класът ще бъде отлична възможност за тях да разширят своите знания и умения в областта. С нетърпение очаквам това събитие във Варна и се надявам да има още подобни инициативи за развитие на сектора в бъдеще!“

  3. тивационен хотел „Солтаир“. Събитието ще предостави възможност на участниците да споделят опит и знания в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Това е отлична инициатива, която ще помогне за развитието на туризма във Варна и ще повиши професионализма на индустрията. Oчаквам с интерес да видя какви нови идеи и разработки ще се представят по време на мастър класа.

  4. курорт – Варна. Мастър класът е отлична възможност за професионалистите в хотелиерството и ресторантьорството да се обучат и обменят опит с водещи експерти в индустрията. Изложението, което ще се проведе в прекрасния комплекс „Св. св. Константин и Елена“, ще осигури практически умения и знания, които ще помогнат на участниците да подобрят своите услуги и да се развиват в българския туризъм.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here