More

  Круизната компания Celestyal временно преустановява посещенията си в Израел

  Круизната компания временно преустановява посещенията в Израел на круиза „Три континента“ до края на ноември 2023 г.. Ситуацията в региона ще бъде наблюдавана за всички маршрути, които са планирани след тази дата.

  Атина. Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи отблизо ситуацията и поддържа постоянен контакт с израелските власти. Нашият основен приоритет е здравето, безопасността и комфортът на нашите гости и след внимателен анализ извършихме промени в нашите маршрути, с които временно прекратяваме посещенията си в Израел.

  „Като организация, на първо място нашите мисли са насочени към всички, засегнати от събитията в Израел. Желаем бързо възстановяване на мира и безопасността в страната. Работим в тясно сътрудничество с властите, а защитата, сигурността и комфортът на нашите гости остават основен приоритет за нас. По препоръка на вътрешните ни екипи и компетентните органи, взехме решение временно да изключим Израел от маршрута „Три континента“ до края на ноември тази година. Нашите екипи ще се свържат с всички засегнати клиенти, за да ги уведомят за промените в програмите им и за предприетите допълнителни мерки, с които целим гарантиране на удовлетвореността на гостите в останалата част от маршрута.“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес. 

  Celestyal се ангажира да информира всички свои гости и партньори за хода на събитията и ще се свърже директно с всички засегнати клиенти и агенти в следващите дни.

  Промяната в маршрута е валидна за следните пътувания: Седемдневният круиз „Три континента“ с отплаване на 21-ви и 28-ми октомври и на 4-ти, 11-ти, 18-ти и 25-ти ноември 2023 г.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  6 Comments

  1. Този продукт е изключително качествен и функционален. Впечатлен съм от неговата издръжливост и удобство при употреба. Препоръчвам го на всички, които търсят надеждност и стил.

  2. ущенията, че ситуацията в региона не е безопасна. Въпреки че Израел е привлекателен туристически дестинация, компанията правилно реагира и поставя безопасността на своите пътници на първо място. Надявам се, че конфликтът ще бъде бързо решен и круизните пътници ще могат да се насладят на красотите на Израел отново.

  3. Очевидно, преустановяването на посещенията в Израел от страна на круизната компания е решение, взето поради текущата ситуация в региона. Въпреки това, компанията направи ясно, че ще продължи да наблюдава ситуацията и да взема необходимите мерки за всички маршрути след ноември 2023 г. Както винаги, безопасността на пътниците трябва да бъде приоритет, и се надяваме на бързо възстановяване на туризма в региона.

  4. преустановява круизите си в тази дестинация до края на ноември 2023 година. Решението да преустановят посещенията в Израел е взето с цел да гарантират безопасността и удобството на своите пътници. Компанията активно наблюдава ситуацията в региона и ще вземе подходящи мерки за всички бъдещи маршрути след посочения период. Това демонстрира отговорността и грижата на круизната компания към своите клиенти.

  5. ата и взема превантивни мерки за безопасност на пътниците. Преустановяването на посещенията на круиза „Три континента“ е разумна стъпка, за да се гарантира безопасността на всички. Важно е да се следят и предстоящите маршрути след ноември 2023 г., за да се гарантира сигурността на пътуванията.

  6. това решение. Круизната компания правилно действа, защото трябва да гарантира безопасността на пътниците си. Израел е изложен на напрежение и протести, които могат да повлияят на безопасността на туристите. Браво за компанията за предприетите мерки и грижа към своите клиенти.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here