More

  България ще представи за първи път възможностите си за целогодишен здравен туризъм пред Австрия

  София. На 21 ноември 2023 г. (вторник) в австрийската столица Виена ще се състои първото официално представяне на България като дестинация за здравен туризъм (с фокус Медикъл/СПА и уелнес) пред професионална австрийска публика.

  Събитието се провежда с подкрепата на Министерство на туризма на Република България и със съдействието на посолството на България в Австрия. На форума ще присъстват министърът на туризма г-жа Зарица Динкова и посланикът на България в Австрия Н. Пр. Десислава Найденова-Господинова.

  Пазар Австрия е вторият проект на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, с който организацията продължава последователната си политика по позициониране на страната ни като дестинация за целогодишен качествен здравен туризъм на международния пазар, след като Германската асоциация на здравноосигурителните каси първа включи България в списъка с държави, в които признава и възстановява разходите за рехабилитация.

  Събитието на 21 ноември във Виена е първото официално представяне на България пред австрийските застрахователни компании, туристически агенции, туроператори и професионалисти в туризма. За участие в събитието и достойното представяне на страната ни, във Виена пристигат инвеститорите на най-големите български Медикъл/СПА и СПА обекти, предоставящи висококачествена целогодишна здравна туристическа услуга.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Sure, I can help you with that. What specific information are you looking for about wildlife?

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here