More

  „България Еър“ днес няма да лети до Тел Авив, авиокомпанията излезе с важно съобщение

  София. Поради продължаващата ескалация на военния конфликт на територията на Израел „България Еър“ е принудена да анулира полет FB 571/2 по линията София – Тел Авив – София, планиран за излитане от София в 23:30 на 9 октомври с връщане от Тел Авив в 04:50 на 10 октомври, съобщиха от авиокомпанията.

  „Действието е наложено заради засилените мерки за безопасност във въздушното пространство над Израел с оглед гарантиране сигурността на всички пътници, пилотите и кабинния екипаж на авиокомпанията.
  Бихме искали да ви уверим, че националният превозвач продължава да търси начини за превоз по редовната си линия на сънародниците ни зад граница и чуждите граждани, желаещи да напуснат страната.
  Към момента полета до/от Тел Авив на 12 октомври (четвъртък) е планиран за изпълнение без промяна в разписанието„, споделиха от националния превозвач.

  „България Еър“ позволява безплатна промяна по всички закупени билети за пътуване до/от Тел Авив до края на октомври, като новоиздадените билети трябва да бъдат в рамките на една година.
  Националният превозвач поднася своите извинения на пътниците от засегнатите полети.
  За актуална информация следете официалният сайт на авиокомпанията, както и профилите в социалните мрежи.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here