More

  „България Еър“ отново е официален превозвач на кино-литературния фестивал „Синелибри“

  За поредна година авиокомпанията подкрепя събитието, като част от политиката си за корпоративна отговорност в културната сфера

  София. „България Еър“ е партньор на деветото издание на Международния кино-литературен фестивал „Синелибри“, чиято богата програма включва десетки бляскави национални и световни премиери, очаквани в киносредите по света и у нас.

  Фестивалът се провежда между 6 и 29 октомври 2023 г. в София и още шест български града под мотото „Метаморфози“, посветено на 140-а годишнина от рождението на Франц Кафка. И през тази година „България Еър“ е официален превозвач събитието като осигурява сигурен и комфортен превоз на международното жури и гости.

  В забързаното ни ежедневие трябва да отделим време да опознаем света и да посетим дестинациите, които отдавна ни вълнуват. С националния превозвач само един директен полет ви дели от Прага – родният град на Кафка. Там можете да се потопите в автентична атмосфера и да се докоснете до известните забележителности, които сте гледали само на кино екрана.

  Повече информация за полетите по директните линии на „България Еър“ може да намерите в раздел Промоции.

  Националният превозвач продължава да подкрепя множество културни инициативи, като част от своята корпоративна и социална отговорност. Актуална информация относно всички събития, на които партнира националният превозвач, може да видите на страниците на авиокомпанията в социалните мрежи.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  6 Comments

  1. вната статия: „Невероятно интересна и информативна! Прочетох я с голямо удоволствие и научих много нови неща. Авторът представя информацията по ясен и подробен начин, което ми помогна да разбера темата много по-добре. Препоръчвам на всеки да я прочете!“

  2. Авиокомпанията е отново подкрепила събитието, което е част от нейната политика за корпоративна отговорност в културната сфера. Това е много важно и положително, тъй като културните събития са от съществено значение за развитието и промяната на обществото. Браво на авиокомпанията за ангажимента й в тази област!

  3. вна киноуния „София Филм Фест“. Авиокомпанията отделя голямо значение на културните събития и се стреми да подкрепя тяхното развитие. Партньорството между „България Еър“ и София Филм Фест е пример за политика за корпоративна отговорност, която подкрепя и насърчава културата и изкуството в България. Това е инициатива, която заслужава похвала и признание.

  4. България Еър продължава да подкрепя културните събития в страната, като този път се ангажира като партньор на Международния кино-литературен фестивал. Една новина, която отбелязва ангажимента на авиокомпанията в политиката й за корпоративна отговорност и подкрепата й за културата.

  5. Супер е, че „България Еър“ отново подкрепя това събитие и се ангажира с корпоративна отговорност в културата. Това е важно за нашата културна сфера и със сигурност допринася за развитието и промотирането на културното наследство на България.

  6. ва повече от хубаво, че една авиокомпания се ангажира със събитие от културната сфера. Това показва, че те отдават значение на развитието на културата и подкрепят талантливите хора и проекти. Това е пример за добра корпоративна отговорност и съм уверен, че с тази инициатива ще спечелят много положителни впечатления от обществото. Браво на авиокомпанията!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here