More

  „България Еър“ посреща есента с нови промоционални условия

  По-ниски цени до Париж, Амстердам и Рим ще зарадват пътниците през октомври

  София. Краят на лятото е само нова причина за планирането на пътешествие. А сега удобството на полетите на националния превозвач е на още по-изгодни цени.

  В периода от 1 до 15 октомври „България Еър“ предлага промоционални условия за пътешествениците в икономична класа по три от директните си линии – Париж, Амстердам и Рим. Промоцията важи за всички пътувания до и от посочените дестинации, започнали до 31 март 2024 г.

  Насладете се на пътуване до някои от най-известните столици в Западна Европа в комфорта на нашите полети. Всеки закупен билет в икономична класа включва 10 кг. ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен кетъринг на борда с топли студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на „България Еър“, както и безплатен check-in.

  Париж е една от най-добрите дестинации за туризъм в Европа, подходяща по всяко време на годината. Очакват ви гледки за милиони от върха на Айфеловата кула, галериите на Лувъра, разкошния дворец във Версай, а френските вина и една нощна разходка по Сена с круиз за вечеря ще ви разкрият магията на града. Само през октомври полетът до Париж е на специални цени, които започват от 99 EUR за еднопосочно пътуване в икономична класа, а ежедневните полети ще  осигурят гъвкавост на вашата ваканция.

  https://bgtourism.bg/novini-velingrad-hotel-maxi-hit-mice-event-tourism-23/

  Амстердам крие много изненади – един модерен град с богата култура, история и традиции. Не пропускайте да видите прочутия музея на Ван Гог, Кралския дворец, къщата на Ане Франк или музея с восъчните фигури на Мадам Тюсо. Амстердам може да ви предложи още вълнуваща разходка с лодка по каналите, исторически и бизнес център и много неоткрити атрактивни локации. Почивката е незабравима с компанията на любимите хора, като само за 109 EUR в едната посока може да пътувате удобно във всеки ден от седмицата.

  Рим е наистина прекрасен през есента, с по-малко туристи на популярните забележителности, с приятно за разходки време и повече свободни места в китните италиански бистра. Не отлагайте посещението си до прочутите Ватикански музеи, Сикстинската капела, базиликата „Свети Петър“, Колизеума или замъка Сант Анджело. Еднопосочните билети започват от 79 EUR, а удобството е гарантирано с минимум 4 честоти на седмица.

  Есента е точното време за почивка с близки и приятели, уикенд в Европа или за резервация на следващата голяма дестинация. През октомври може бързо и лесно да организирате своето пътуване с „България Еър“, при това със специални условия, за да спестите време и средства за незабравимите моменти, които предстоят.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. Ах, какви страхотни новини! Промоционални цени до Париж, Амстердам и Рим – това определено е голямо предизвикателство за усещанията и въображението ми! Ще ми дойде много интересно да посетя някоя от най-известните столици в Западна Европа и то на толкова изгодна цена. Все още не мога да повярвам, че това става и то с нашия национален превозвач. Сигурно ще има много хора, които ще се възползват от тази промоция – аз със сигурност ще бъда един от тях!

  2. тази година! Отлична новина за всички любители на пътуванията! Според публикацията, цените до Париж, Амстердам и Рим ще бъдат по-ниски през тази година. Това означава, че повече хора ще имат възможност да посетят тези прекрасни градове и да се насладят на тяхната култура, история и атмосфера. Надявам се, че тази тенденция ще продължи и в бъдеще, защото пътуванията са едно от най-вълнуващите начини да изживеем света и да се обогатим с нови преживявания.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here