More

  Банско започна продажбата на сезонни ски карти

  Банско. Сезонната карта за лифтовете в Банско запазва цената си отпреди 2 години – 1 500 лева, но само ако я закупите до 15.12.2023!

  Това може да се случи на касите на Юлен и в магазините Maxsport! Подготвен е и специален комплимент за първите 1500 от вас, които изберат да прекарат сезон 2023-2024 в Банско – те ще получат гарантирано място на трибуните, които се намират на финала на най-голямото спортно събитие в България за 2024 – Световната купа по ски за мъже Банско!

  Всички закупили сезонни карти, които желаят да присъстват на трибуните трябва да изпратят имейл за потвърждение най-късно до 15.12.23 на ulenbansko@gmail.com*
  Присъствието ще е ценна подкрепа за нашия ас Алберт Попов на родна земя и да се преживее неповторимата емоция на Световната купа по ски!

  Пампорово представи новостите си за предстоящия зимен сезон

  Членовете на Bansko Loyalty Club ще получат целогодишни карти за същата цена! С преимуществата и условията за членство в BLC можете да се запознаете тук.

  Тази година в Банско отново ще работи детската градина с обучение на ски за деца над 4 години зад Бъчвите, а любителите на фрийстайла отново ще разполагат с фън-парк, веднага щом метеорологичните условия позволят изграждането му.

  През лятото на 2023 год. Юлен АД направи солидна инвестиция за да усъвършенства инсталацията за технологичен сняг на водещата фирма TechnoАlpin по дължината на целия ски път, което позволява при благоприятни условия (температура под -2 градуса и ниска влажност на въздуха) той да бъде заснежен в рамките на само 72 часа.
  Освен това за предстоящия зимен сезон са закупени две нови модерни снегоутъпкващи машини Leitner, които ще спомогнат за поддръжката на пистите на световно ниво.
  Както знаете Банско е “Eco Friendly Resort” и за пета поредна година в заведенията на територията на ски зоната не се ползват пластмасови продукти за еднократна употреба.

  * В имейла за потвърждение да съдържа като текст ЕДНА от следните три опции: 
  – ще присъствам на 10.02 – Гигантски слалом – мъже
  – ще присъствам на 11.02 – Слалом – мъже
  – Ще присъствам и на двете състезания

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  6 Comments

  1. Каква прекрасна възможност да закупим сезонна карта за лифтовете в Банско и да запазим цената отпреди 2 години! Не само това, но първите 1500 души ще бъдат наградени с гарантирано място за прекарване на сезон 2023-2024. Страхотна оферта, която просто не можем да пропуснем!

  2. .12.2023 на адрес: tickets@banskoski.com. Гарантираният бонус за място на трибуните е отлична идея за привличане на посетители, които обичат да гледат спортни състезания. Сезонната карта за лифтовете в Банско също се предлага на същата цена отпреди две години, което е добра новина за любителите на ски спорта. Изглежда, че става въпрос за интересни предложения и финансови стимули, които ще привлекат повече посетители в курорта.

  3. Банско е една от любимите зимни дестинации на българите и тази публикация предлага много привлекателно предложение за сезонна карта за лифтовете. Запазването на цената отпреди дв

  4. Впечатлен съм от предложението за сезонна карта за лифтовете в Банско, което запазва цената си отпреди 2 години. Голямо предимство е и комплимента за първите 1500, които изберат да прекарат сезона в Банско през 2023-2024 и получават гарантирано място на трибуните във финала на Световната купа по ски за мъже. Определено ще използвам възможността да закупя сезонна карта и да се насладя на зимните спортове в Банско.

  5. Каква чудесна възможност да закупим сезонна карта за лифтовете в Банско на същата цена като преди 2 години! И още повече ако го направим до 15.12.2023! А за да ни възнаградят, първите 1500 купи

  6. Банската сезонна карта за лифтовете е със запазена цена отпреди 2 години и е достъпна при закупуване до 15.12.2023 г. Можете да я намерите на касите на Юлен или в магазините на Maxsport. За първите 1500 закупили сезонната карта, има специален комплимент – гарантирано място на трибуните за финала на Световната купа по ски за мъже, която ще се проведе в Банско през 2024 г.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here