More

  Албена отче сериозен ръст на туристи от 6 държави през изминалото лято

  Албена. През Сезон 2023 са достигнати приблизително 75% от направените нощувки през предепидемичната 2019 година, съобщиха от ваканционно селище „Албена“ за Bgtourism.bg. От курорта обявиха, че сериозен ръст спрямо Лято 2022 бележат пазари Германия, Белгия, Люксембург, Нидерландия, Франция, Румъния. Най-голямо повишение отчита пазар Централна и Източна Европа. С голям потенциал за развитие е пазар Скандинавия след реализираните обеми през изминалото лято и направените заявки за идното.      

  От началото на ноември във ваканционно селище „Албена“ ще продължи да работи 5-звездният Flamingo Grand Hotel & SPA, предлагащ оферта за All Inclusive Light на цена от 99,00 лв. на човек/ден, настанен в двойна стая. В предложението влиза достъп до Elements SPA комплекса със закрит топъл минерален басейн, сауна, парна баня, калдариум, леден душ, фитнес и релакс зона, а също 15-минутен масаж на лице или тяло и 50% намаление за цялата процедура, 20% намаление за всички допълнителни SPA процедури, както и 15% отстъпка за процедурите в MediSPA „Медика – Албена“.    

  Хотелът ще посреща гости до края на годината, а в края й, заедно с Maritim Hotel Paradise Blue 5*, ще домакинства празничните дни за посрещане на Новата 2024 година. Резервации могат да се направят на booking.albena.bg, с 10% намаление за ранни записвания до 15 ноември. 

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. Наистина впечатлява, че през сезон 2023 са достигнати 75% от направените нощувки през предепидемичната 2019 година. Това е добра новина за туристическата индустрия и показва възстановяване след пандемията. С интерес бих искал да видя какви са били причините за този сериозен ръст, особено от пазари като Германия, Белгия, Люксембург, Нидерландия, Франция и Румъния.

  2. Отлична новина за туризма в Албена! Успехът през 2023 г. е впечатляващ, особено като се сравни със състоянието преди епидемията. Ръстът на пазарите в Германия, Белгия, Люксембург, Нидерландия, Франция и Румъния, както и в Централна и Източна Европа,

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here