More

  Интерконтинентал София – „Водещ хотел на България“ за 2023 от Световните туристически награди

  За пети пореден път Интерконтинентал София е отличен за Водещ хотел на България 2023 (Bulgaria’s Leading Hotel) от най- престижната класация в областта на туризма -Световните туристически награди (World Travel Awards).

  Бляскавата церемония по награждаването се проведе на 29-ти септември в гр. Батуми, Грузия. Световните туристически награди, които празнуват 30 годишен юбилей тази година са създадени през 1993 година и са световно всепризнат еталон за отлично качество и най-високи постижения във всички сектори на туристическата и хотелиерската индустрия.

  Победителите в престижната класация се избират въз основа на онлайн публично гласуване от страна на крайните потребители и професионалисти в сферата на туризма на световно, регионално и национално ниво.

  Генералният мениджър на хотела г-н Анджело Зукала коментира:

  “За нас е огромна чест да бъдем отличени за пети пореден път за Водещ хотел на България от Световните туристически награди.

  Сърдечно благодарим на всички наши гости и партньори, които гласуваха за нас, както и на прекрасния екип на хотела, без който този успех не би бил възможен.

  В стремежа си да предоставим превъзходно изживяване за нашите гости, сме щастливи да споделим, че компанията собственик Галакси Инвестмънт Груп осъществи цялостно обновяване на хотелския конферентен център и бална зала, а в началото на годината отвори врати и кулинарното бижу на хотела – ресторант „АДОР “.

  Новината за спечелването на престижната наградата съвпада и с друго дългоочаквано събитие, а именно завършването на ремонта на емблематичните жълти павета и възобновяване движението по булевард „Цар Освободител“, което гарантира свободния достъп до ИнтерКонтинентал София”.

  За ИнтерКонтинентал София:

  Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столица­та, InterContinental Sofia предлага ис­тинско луксозно петзвездно обслуж­ване и спиращи дъха гледки към „Св. Александър Невски“ и Витоша. Хоте­лът е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), водеща международна компания в хотелската индустрия, която обединява 19 бранда с над 345 000 служители. В момента IHG® има общо над 6000 отворени хотела в цял свят и 1900 хотела в процес на изграждане. 

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  4 Comments

  1. Честито на Интерконтинентал София за петата поредна година, в която е отличен като Водещ хотел на България! Това е още една заслужена награда за хотела, който винаги предлага на своите гости изключително качество и услуги. Успех на Интерконтинентал София и нека продължава да бъде пример за избора на хотел в България!

  2. Това е голяко признание за Интерконтинентал София, като отличното му качество и високи постижения в хотелиерската индустрия са признати от световната общественост. Това показва, че хотелът продължава да предлага невероятно изживяване

  3. Гордеем се, че Интерконтинентал София вече пети пореден път е отличен като Водещ хотел на България за 2023 година от Световните туристически награди. Това е огромно признание за хотела и доказва отличното качество на услугите, които предлага. Наградата представлява световно всепризнат еталон за високи постижения в туристическата и хотелиерската индустрия и потвърждава, че Интерконтинентал София се нарежда сред най-доб

  4. фициално обявен за най-добрия хотел в България! Поздравления на екипа на хотела за невероятното постижение! Прекрасна новина за туризма в нашата страна!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here