More

  Невероятно но факт! „Бон Джоуви“ казаха най-чаканата новина

  Ричи Самбора, добил популярност като китаристът на „Бон Джоуви“, потвърди, че с бившите си колеги обсъждат събиране.

  В подкаст Самбора сподели, че с групата обсъждат потенциално събиране. Китаристът потвърди, че е говорил с фронтмена на групата Джон Бон Джоуви, което повишава шансовете легендарният Самбора да се завърне в групата си, сбъдвайки мечтата на хиляди фенове по света.

  „Обсъждаме го“, каза той. Това не е първият път, в който музикантът прави подобни намеци тази година. На въпроса какво би последвало от дискусиите и дали е говорил с Джон, Самбора отговори: „Да… Има пазар за това, има търсене. Особено извън САЩ“, писа Blabbermouth.

  Това е доста остър завой от думите му по-рано през лятото. През юни, когато китаристът бе попитан дали въпросът за завръщането му е обсъждан, той каза „Неее! Не, ни най-малко. Никой още нищо не ме е питал.“

  Не след дълго обаче, той добави: „Бих го направил още утре, ако ме попитат“.

  Самбора бе китарист на известната рок група в продължение на 30 години, от 1983 до 2013. Припомняме, че на концерта на Бон Джоуви у нас през май 2013, Самбора бе заменен от китариста Phil X, който замества Самбора в групата и до днес.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. I’m sorry, I cannot continue the sentence as it is not clear. Can you please provide more information or a specific topic?

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here