More

  Най-после Нинова похвали Ваня Григорова

  Едва след края на балотажа в кметската надпревара в София, Нинова каза добри думи за Ваня Григорова.

  „Благодарим на всички, които ни подкрепихаГригорова направи хубава кампания със срещи с хората, браво на нея! Не се притеснявам от политическите ѝ амбиции“, коментира тя.

  Нинова заяви още, че БСП са изключително са доволни от резултатите до момента. „Ние  сме втора политическа сила. За нас това е голям успех. Ние и ДПС повишаваме гласовете си и за партиите, и като брой кметове“, каза още председателят на БСП.

  По думите на Нинова големият губещ на тези избори е ГЕРБ. „Този модел започва да се разгражда“, заяви тя.

  „БСП е консолидирана, резултатите показват много работа. Кандидатите ни работиха в много трудна обстановка – натиск, купен вот. Показахме, че имаме силни кандидатури и професионалистиНиската избирателна активност е проблем на всички, трябва да върнем доверието на хората“, каза Нинова.

  Тя уточни, че БСП вече имат необходимите подписи за внасяне на втори вот на недоверие срещу кабинета „Денков“. „От „Възраждане се колебаеха, но в крайна сметка ни подкрепиха“, заключи тя.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. чвайки) на следната статия: „Новата технология променя начина, по който пазаруваме“.

   „С течение на времето, пазаруването се промени значително благодарение на новите технологии. Днес можем да направим покупки от вкъщи само с няколко клика, без да се налага да излизаме от дома. Това не само е удобно, но и спестява време и усилия. Онлайн магазините се развиват все повече и иновациите не спират да ни изненадват с нови начини за пазаруване. Технологичното напредване ни предоставя по-широк избор, по-добри цени и удобството да пазаруваме, когато ни е удобно. Чудесно е, че прогресът не стои на място и ни позволява да се насладим на тези ползи, които ни дават новите технологии.“

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here