More

  Най-голямото богатство на Ваня Григорова. Уникални снимки

  Дори и да не спечели кметския пост в София, Ваня Григорова спечели сърцата на софиянци. А най-голямото й богатство е нейното семейство. 

  original

  Григорова от години живее на семейни начала с известния журналист Калин Първанов. От първия си мъж Здравко Стойчев има голяма дъщеря Габриела. Девойката е наследила и ума, и хубостта на своята майка, категорични са близки до синдикалистката. Миналата седмица Габи отпразнува своя 20-и рожден ден, пише „Ретро“.

  original

  Тя е завършила столичната Първа английска гимназия с отличен успех, а през миналата есен след 10 тежки изпита е била приета да учи архитектура в престижния държавен Политехнически университет в Торино, Италия. Наследничката на Ваня и към днешна дата живее на Ботуша, а майка й често пътува до там, за да се виждат и да прекарват време заедно.

  original

  Ваня не афишира личния си живот прекомерно, но в социалните й мрежи не липсват снимки с мъжа й и дъщеря й. През това лято, малко преди старта на кампанията й за кметския стол в София, са били тримата на море семейно във Варна. „И аз да хвана нещо в този живот…От години съм направил своя избор”, пише Калин Първанов под морски кадър, на който прегръща своята любима на култовия плаж Фичоза.

  original

  Григорова не крие, че е изминала труден житейски път. Професионалната й биография започва от чистачка в училище и работник във верига за бързо хранене, за да стигне до най-добрия икономически експерт на КТ „Подкрепа“. 

  Тази нощ тя отне съня на Васил Терзиев с временен резултат на по-малко от 7000 гласа след него. 
   

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. хората със своята отвага и решителност. Въпреки предизвикателствата и силната конкуренция, тя показа страст и ангажираност към благото на гражданите. Браво на Ваня за нейната амбиция и желание да промени нещата в София на по-добро! Нека намери начин да продължи своето приносване за обществото, независимо от политическата позиция, която заема. Честито и много успехи в бъдещето!

  2. мнението ми: Ваня Григорова е образец на успешна жена, която успява да балансира кариерата си и семейния живот. Нейната любов и преданост към семейството й са очевидни и навярно са факторът, който я прави така популярна и обичана от софиянци. Габриела, дъщерята й, също вече показва потенциал и талант, наследени от своите родители. Имащи красота и ум, те изглеждат като идеален пример за семейство.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here