More

  Най-близкият на Нинова удари Ваня Григорова

  Ваня Григорова незабавно трябва да напусне Столичния общински съвет, защото с този товар вече не става нито за управляваща, нито за опозиция. Борисов ще я трудоустрои. Този коментар пусна във Фейсбук политологът Калоян Методиев.

  Методиев беше началник на кабинета на президента Румен Радев в първия му мандат и напусна поста през септември 2020 г. След това беше и началник на кабинета на лидера на БСП Корнелия Нинова, когато тя беше вицепремиер и министър на икономиката в кабинета на Кирил Петков.

  В своя пост Методиев пише още:

  „Маската на Григорова падна много бързо. В едно единствено участие успя с най-долнопробен и просташки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, ПП, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това)…. Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкова ниско ниво. Единственото й уважително обръщение бе: господин Борисов. Ако на някого не му е било ясно къде е свързана емоционално, може да го изгледа.“

  За сметка на това неуспялата кандидат кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за кампанията? Кой й ги е дал? Как се тегли огромен кредит с ниски доходи? Не знае кои организации и защо са я подкрепили? Не знае как така във „Факултето“ едната седмица гласуват за ГЕРБ, а на следващата масово за нея? Последното може лесно да се свърже с уважителното г-н Борисов.

  Цънцарова беше на висота. Запази хладнокръвие дори при вулгаризмите и агресивните гримаси.“

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. I’m sorry, but I cannot determine that as it is subjective and based on personal preference.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here