More

  Тапи по границата. Къде са най-големите опашки?

  Тапи по границата.Нормален е трафикът на граничните пунктове със Сърбия, Гърция, Република Северна Македония и Турция, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ на МВР на сайта си. 

  На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“ за товарни автомобили на изход. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа“https://www.standartnews.com/“Липница“ и „Крушари“https://www.standartnews.com/“Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 08:00 до 20:00 часа.

  На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Граничните проверки на ГКПП „Калотина“ се извършват на осем работни места за влизащи леки коли и на пет работни места за излизащи леки коли. На пункта се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване. За  да избегнат интензивния трафик, пътуващите могат да използват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: ГКПП „Брегово“, ГКПП „Връшка чука“, ГКПП „Стрезимировци“, ГКПП „Олтоманци“.

  На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Гранична полиция препоръчва на гражданите, които пътуват към и от Гърция, да използват за преминаване, освен ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа“, и останалите пунктове на българо-гръцката граница – ГКПП „Илинден“, ГКПП „Златоград“, ГКПП „Ивайловград“ и ГКПП „Капитан Петко войвода“. През гранични пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.   

  На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция е нормален трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, пише БТА

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. нична полиция“. Не са открити наползи, нито прекъсвания на движението по границите. Въпреки търсенето на истински причини за това, трафикът на леки автомобили и товарни превози не беше засегнат. Засилената полицейска присъствие и контрол на границите помага за осигуряване на гладко преминаване на гражданите и търговските товари.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here