More

  Настръхнаха срещу ПП! Какво става, ако няма кабинет

  Днес вторите на изборите от ПП отново смятат да саботират съставянето на каквото и да е работещо правителство. Коалиционните им партньори от ДБ пък все още не са взели решение, освен че от сега нататък двете партии ще обявяват самостоятелно решенията, които вземат. Ето и част от коментарите по темата:

  Борис Марков

  Много са зелени, идея нямат в какво са се забъркали, а и от политика като цяло, не я отбират.

  Условията на играта бяха ясни, вторият подкрепя първия. Борисов прие правилата, игра и ги би. Сега те нямало да подкрепят. Абсолютно никой не е изненадан, ясно беше на всички, че ще излъжат. И на американците.

  Сега ще изпитат как звездите повече не им се подреждат в правилните конфигурации на небето, как милион малки неща ще се развият по негативен начин за тях, как всичко ще се обърне с главата надолу, и професионално, и в личен план, бавно и постепенно за да не могат да обвинят някой и достатъчно сигурно за да е необратим процесът. По подобен начин са приключвали стотици политически кариери, ако не хиляди, в различни страни по света. По целия свят, където американците имат интерес.

  Борислав Цеков  

  „Село, село – топка невидело“. Така изглежда заявката на претърпелите изборен провал Киро и Асен, че нямало да подкрепят правителство с мандат или с участието на ГЕРБ. Тях никой не ги ще, гражданите им показаза, че не ги искат във властта, ама и те да кажели, че не искат. Смях.

  Карина Карайотова 

  ПП няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ!

  Започва циркът! Дупе да ни е яко!

  Милена Фучеджиева

  Теория на констипацията.

  ПП отказват коалиция с ГЕРБ, наесен нови избори, появява се бъдещата партия на Румен Радев и се коалира с ПП. ДБ би или не би участвала в такъв сценарий? Всичко в името на борбата с корупцията.

  Ничий евроатлантизъм не е сигурен до доказване на обратното.

  Стефан Ташев

  Киро и Кокора наистина не знаят къде се намират. Единият се зъби, а другият говори за честни избори. Ами изборите минаха. Спрете с тези пици с кристали, бе..Ще ви изгорят мозъците накрая, ако въобще ги имате.

  Цветанка Андреева

  След отказа на Кирил Петков и Асен Василев за коалиционен кабинет, не знам дали есента ще видят кметове на ПП, но вероятността да участват някога отново в българско правителство е нищожна.

  ПП повече няма да спечелят парламентарни избори. Пред тях сега е въпросът – дали ще оцелеят в политиката?

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Очевидно заглавието на публикацията се отнася до политическата ситуация в страната. Коментарът на Борис Марков изразява негодувание към съпротивата на втората партия относно образуването на правителство и казва, че те са безразлични към политиката в цяло. Също така изразява съмнение, че никой не е изненадан от техния обрат, като включва и американците, и че сега ще видят, че нещата не винаги ще идват лесно за тях.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here